Deletedmom143 Merhabalar annisler🙋♀️ 24+4uz oglusumla cok sukur☺ Ama bi sorunum var.kizlar gun icerisinde normalde 2 defa 3 defa yemek yerdim.son 1 haftadir cok acikiyorum asiri derecede.hatta gunde 6 kere falan yeyorum😪cok acikiyorum kizlar acikan an bebeyim tekmeliyo kiyamiyorum yeyorum onuncin.bugun 5 ci defamdj yediyim gun icerisinde .hele uyuyana kadar kim bilir ne kadar ac olucam🙄ve biliyormusz nasil oluyo .hani yemek yeyip kutatiyorumda yenjden acikiyorum😏neden boyle bilmiyorum kizlar 24+4uz benim gibi olaniniz varmi..napiyorsuz siz bu durumla kizlar
Canoglumbenm Deletedmom143 çok kilo alırsın böyle kuzum ama. Bende o kadar acıkma olmuyor. Mideni de rahatsız eder çok yemek 😊
[silindi] Deletedmom143 ben yemek yerken acıkıyordum sanki boş kaşığı ağzıma götürüyormuşum gibi hissediyordum normaldir 😂😂😂😂
Haribo42 Deletedmom143 bende bazi gunler ayni boyleyim bazende hic yemek yiyesm gelmiyo ama bazen dolabin önünden gidemiyorum😂😂😂😂
Deletedmom143 Modies az az yiyorum canim ekmeyi az yeyorum ondan ola bilirmi sence?ekmeyi cok yediyim surece boyle acikmazdim azaltmisjm diyemi boylemi?seker yuklemesi yaptrdim normal cikti zaten
Deletedmom143 nohutkizinannesi evet cnm iyi cikti sonuclari neden oluyo boyle ya Ekmek azaltmisim ondan ola bilirmj?
Deletedmom143 Modies Yo seker yoktu.ya cok acikiyorum bazen hic yemiyorum hic istah olmaz.son 2 gundur boyleyim sanki bi devim 😪
25agustos Deletedmom143 canım normalden kısa sürede doyuyorsan örnek bir tabakta doyuyorken yarım tabakda doyuyorsan iyi bişey bence. Bende öyle oluyor
Deletedmom143 25agustos evet az yeyorum ekmeyi azaltdkm baya surekli acdim ben.bebek harakete gecer acinca.evet yerken doydugumu hiss ediyorum kisa sure gecince yene oluyo😂😂napicam ben 😂😂
25agustos Deletedmom143 miden küçülüyor artık normal 😊 bende de oluyor. Sürekli yemek iyi bişey bence genelde meyve sebze oluyor bu tabi 😊 salatalık ye bol bol hem susatmaz 😀
YNY Deletedmom143 Aynı ben canım ya ben acıkınca üstün körü atıştıramıyorum da ciddi ciddi yemek canım istiyo. Bu gidişle durum vahim ama engel olamıyorum. Çok sık acıkıyorum
Deletedmom143 Modies esim guluyo 😂😂😂ye diyor ihmal etme diyor.bebeye gore😂ya napicam deyerken sus diyo ye fiyor izn veriyorum saka yapiyo😄😄