Ozlemyldz Kızlar lütfen yardımcı olun doğum yaklastıkça korkuorm nasıl agrıyo nasıl oluyor bilgilendirirmsniz
Sis Ozlemyldz zaman daraldıkça bende korkuyorum ama bi yandan da bi rahatlık var ki anlatamam 😄ilk dogum ne yasıycaz hicbsy bilmiyorum yaa ondan🙄🤷♀️ Allllah yardımcımız olsun
Yasemincifci Ozlemyldz canım korkunu şöyle yenebilrsin bebeğine odaklan onu düşün ona kavuşma anını düşün ağladığını minik minik ellerini ayaklarını falan ya cok güzel bişey değilmi bundan korkulmazki bebeğine kabuşacaksın sonunda
Mirom Ozlemyldz biraz ağrın oluyor canm ama allah yardim ediyo benm ikinci sezeryan nasipse pazart olucam
anapanda12 Şimdiden stres yapma, doğum her anne adayı hamile kadının başına gelecek doğal bir süreç... Acı eşiğin ne olursa olsun bebeğin kucağına verildiği an biticek.
Sis anapanda12 şunu duymak icimi nasıl hoş ediyo anlatamamm kucağına aldınmı herşeyi unutcaksın diyorlar ya😍Allahım inslllahhhayırlısıyla darısı basımıza
Gull9186 Ben 38+6 haftadayım normalde bi iğne bile vururken ciddi ağlarım hamilelik süresince aklıma Doğum ile ilgili ne gelirse hep şunu dedim benim yerimde olmak isteyen bebeği olamayan evlat hasreti çeken nice insanlar var rabbim bu duyguyu bana nasip ettiyse elbet vardır bir kolaylığı dedim herkes yapıyorsa ben neden yapamayacağım dedim hep böyle şeyleri sürekli tekrarlıyorum odasına gidiyorum kıyafetlerine dokunuyorum yaaa bunu giyecek bende şunu uyumlu olacağız Arabasında gezdireceğim onu vs... vs... hayallere dalıp kendimi psikolojik olarak rahatlatıyorum çok iyi geliyor sende dene istersen 🙈
zeynephazalnisa dogum esnasinda sıkma yin kendinizi Ben ikinci dogumum da bebegi iki elimle kendim ittim karnima bastirip kolay olmustu dogum cunku ilk dogum da doktor gelip dirsekleri ile bastirmisti bir hafta kaburgalarim agirmiisti tecrube oldu kendi isimi kendim gordum ikincide bide dizlere adar tunik giyin doguma giderken sanci gelene kadar yuruyceksiniz rahat olur korkup stres yapmayin o acilari unutuyor insan hele bebek kucaginiza verilince hic biseyiniz kalmaz
Gulsen1989 38+4 deyim bugün çatı muayenesi oldum acıdan değil psikolojik olarak epey bi bağırdım 🤣🤣 doktorda hem normal istiyon hem bağırıyon diyo 🤣 valla bende korkmuyodum korkmuyorum da zaten ama sancım var bugün şimdiden pertim çıktı doğum zamanı napicam bilmiyorum
Fatsii Kızlar odak noktanız sancınız nefesiniz ve ıkınmanız olacak ne kadar iyi ıkınırsanız okadar hızlı ve kolay olacak...ben ilk gebeliğimde normal doğum yaptım (erken doğumdu) erkende olsa doğum sancısı aynı sancı hiç fark etmiyor içimden 3. Ikınmada bitmiş olacak dedim ve ona göre odaklandım öylede oldu...korku eşiğini geçin meditasyon yapın kolay olacağına içten odaklanın ve inanın 🙏🏻🙏🏻 Allah hepimize yavrularımıza sağsağlim kavuşmayı nasip etsin🙏🏻
Fatsii Ozlemyldz inan bak kolay olacak o gelen sancılardan ağrılardan hiç ama hiç korkma çünkü geçio..geçmeyecek hep sürecek bir ağrı için korkar insan geçecek ağrı için nie korkacakmışsın ki..kendine ve vücuduna güven yapacağına inan 💪🏻