sdkaturhan Daisyy senin için en iyisi olmuş o zaman 😊😊🤗 biran önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende normal doğum istiyorum inşallah bi aksilik olmaz . Doktora güvenmek çok önemli inşallah o duyguyu sağlarız ilk görüşmemiz çok kısa oldu 5 dakika falan sürmüştü biraz tedirgin oldum ilgilenmeyecek mi hep böyle mi olur diye ama size güveniyorum 😊 bi hafta sonra ikinci randevuya gidicem bakalım
Daisyy sdkaturhan emin ol normal doğum istediğin sürece gökalp bey hep desteğin olacak. Allah korusun bebeğin veya senin hayatın tehlikede olmadığı sürece normal doğuma destek verecek. Hiç şüphen olmasın. Son haftalarda çok yakın takip ediyor. Kendi çocuğu gibi ilgileniyor. Hiçbir şeyini ihmal etmiyor. Ben kendisine her konuda güveniyorum rahatlıkla da burada tavsiye edebiliyorum. İçin rahat olsun. Bana da dua et salı günü için çok heyecanlıyım 😊😊
sdkaturhan Daisyy çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin desteğin için 🤗🤗😊 rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun inşallah 😊😊😊
sdkaturhan Daisyy bide doktor erkek olduğu için çekinicem gibi geliyo bunu nasıl yenicem bilmiyorum 😂
Daisyy sdkaturhan valla insan çekiniyor tabi ki ama doktor gözüyle bakmaya çalış cinsiyetini hiç düşünme 😊😊 ben kendisine vajinal muayene olmadım ama izmirde o muayene eden doktor erkekti bi anda muayene etmek istiyorum deyince şaşırdım hatta biraz hazırlıksızdım ama mecbur çıktım çatala 😊 zaten bir kere muayene olunca alışırsın rahatlıkla doğumunu da yaparsın kafaya takma 😊
bsrgz Bsraakll canım ben de çok korkuyorum bi de ilk olunca bizi nasıl bi süreç bekliyor kestiremiyorum ama karnımı kesmeleri de çok canice geliyor 🙄 bi de sonrası için herkes normal doğumu öneriyor. Herkes bi şekilde yapıyorsa biz de yaparız Allahın izniyle. Sen kaç yaşındasın bu arada?
Bsraakll bsrgz pardon yeni görüyorum , benimde ilk gebeliğim 27 yaşındayım , sezeryan sonrasındaki acı nasıl olur bende bilemiyorum ama normal doğuracak cesaretim yok hiç ;( sen kaç yaşıdndasn bu arada ve kaç haftalık
Kyhnsnl58 Bsraakll ben sezeryan dogum yaptım üç hafta bitti çok şükür. Acil doğuma girdim 37.haftamda. Suyum geldi ama hem kızım kanala girmemiş hem dönmemişti. Suni olmadan genel anestezi ile doğuma girdim iki güne ayağa kalktım ilk gün ilk saatler ağrım oldu sonra olmadı hamdolsun hiç korkmayın orda normal yapanları gördümde iyiki aniden doğuma alınıp biranda bebeğimi kucağıma aldım sen önceden normal düşünüyordum Vazgeçtim inanın
Tubahasan Elena3838 ülkü hanım mükemmel biri kesinlikle tavsiye ediyorum. Muayene ücreti 210 liraydı geçen hafta
Msaid Kyhnsnl58 detayliya randsvuyu kac haftaua veriyorlar benimde haftam geldi 19 bitmek uzere su an birde ucret aldilarmi sizden
Kyhnsnl58 Msaid detaylıya ben ilk dediklerinde gitmedim sorunumuz yok diye. Çünk sadece kalp ve beyin görünmüyor demişti doktorum. Daha sonra 27.haftamıydı öyle bir haftada gittim fakülteye. Direk gidip girdim
Kyhnsnl58 Msaid girişte sıra çok beklemeyim diye 120 Tl ödedim fatma özdemir'e gittim çok ilgili bir bayan çok sevdim
Bsraakll bsrgz aaa aramızda bi hafta var yokmuş :) Benimde bugun 28+2 :) Doktorlarımızda aynı zaten bakarsn hastanede bile eş zamanlı kalmış oluruz
Msaid Kyhnsnl58 tamam canim sagol bende kararsizim gitsem mi gitmesemmi diye ben gitmek istiyorum ama esim zaten Allah korusun bisey varsa da mudahale edemicekler diyor bakalim.artik
Bsraakll Kyhnsnl58 zaten çok korkuyorum normalden , fıtığıda doktora söyleyince şimdiden agrılarım arttı diyince hiç önermedi zaten normali oda biraz bahanem oldu sanki inş benmkide sorunsuz geçer böyle🙏🏼
Meyall Ozok merhaba muane yi nerde ediyor fakültede mi. Bide doğumu fakültede yaptırırsa ücret alıyor mu