sdkaturhan ben izmire memlekete gitmiştim 21. Haftamda akıntı sebebiyle bir doktor spekulum ile muayene etmek istedi. Spekulumu sokamadı bile kanadı. Kafayı kaldırdı sen evli misin dedi bana. Vajina girişin çok dar dedi. Fitil versem kullanabilir misin bilmiyorum dedi. İlk ilişkide çok kanamam olmuştu dedim çok normal kanamanın fazla olması çok dar çünkü dedi. Beni baya bi etkiledi. Normal doğum olursa çok dikişim olur orası parçalanır gibi geldi. Gökalp beyle görüştüm olanları anlattım korkuyorum dedim. Sezaryen olmak istesem ne dersiniz dedim. Bi travma yaşamışsın seni zorlamam dedi. Bu şekilde karar verdik. Çok çekindim kendisine söylerken. Haftalarca bekledim. En son eşim ve annem söyle belli olsun o senin doktorun dediler. Söyledim sağolsun anlayışla karşıladı. Çünkü bazı kadınlar normal doğum yanlısı mı yoksa sezaryen yapmaya fırsat mı kolluyor diye böyle sezaryen olmak istiyorum deyip doktoru deniyorlar. Doktorlar da haliyle sezaryen isteyene hemen tamam demiyorlar. Ama bu hasta doktor arasında güvensizlik yaratıyor. Doktor hastanın gerçek düşüncesini söylediğinden emin olamıyor. Böyle durum yaşarız diye söylemeye çekinmiştim. Ama güvene dayalı bir konuşma yaptık sıkıntı çıkmadı 😊