Melek2102 Slmzhnm hemde nasil bukadar erken hissedecegimi tahmin etmiyodum kipir kipir resmen durmuyo yerinde seninki nasil?
Taneminci Melek2102 bende 23 tam olarak ama sizinde ayaktayken çişiniz tam ucunda gibi hissediyoemusunuz 😂😂 sanki her an tuvaletimi yapacağım gibi hissediyorum o an çömelmek istiyorum resmen
Melek2102 Taneminci Bende tuvalet kapisindan cikinca sanki Hic yapmamisim gibi his var oraya baski uygulayinca her an tuvalete gidesim geliyo 😂
Melek2102 Fatmaykt üc hafta sonra randevum siddetlenirse aricam ama simdilik zamani oldugunu anladi galiba Pasam 😂😂
Slmzhnm Melek2102 aynen benımde genelde hareketli bazen asırı hareketli ama bu benım cok hosuma gıdıyor😂 masallah evlatlarımıza ♥️
Hllswm Ayy şuan şu post ilaç gibi geldi bana benim daha erken basladı o his ama plesantam aşagıda ondanmış sanki iki adm atsam bebek pat cıkacak gibi hissediyorum doktoruma sordum önemli bişey değil kanama ve su gelmesi olmadıgı sürece dedi demekki 20li haftalarda normal 🙏😇
Melek2102 Slmzhnm aynen benimde o kipirdadikca Ben Daha cok mutlu oluyorum.. Su 3 Bucuk ay gecsede kucagimiza Alsak yavrularimizi 🥰☺️