Melek2102 Selam kızlar sizdede aynısı oluyomu sanki biraz daha zorlasa cikcakmis gibi bu arada hiç bir riskim yok.. ihtiyac duydugum zaman dinleniyorum yanı fazla zorlu is yapanda degilim..
Haribo42 Melek2102 bende 23+5 im ayni sorundan muzdaribim ve riskliyim.. elimden geldigince yatiyorum benide cok korkutuyo bu
Slmzhnm Melek2102 aynı benımde suan gun ve haftam senınle ve bu hafta bendede aynısı oluyo arada da boyle adet olcakmıs gibi sancı oluyo ınsan korkuyor 🤦🏼♀️
Tazegelin12 Melek2102 27 haftaliqim 22 den beri ayni durum var doktorum normal dedi bebek buyudukce baski yapiyomus kalsiyum verdi genelde erkek bebekler asagida oliyomus bide
Melek2102 Haribo42 bende genelde yatan bir insanim ama bugün nedense alt tarafimi hedef aldi beyfendi 😂
Cnsukckk Bendede oluyo malesef gebelde cok hareket ettigimde oluyo sanki heran alttan firlicakmis.gibi bi baski 😁😁
Melek2102 Cnsukckk hicbirsey yapmadim bide yapsam anlicam 😂 aynen öyle sanki bir anda bi ayak cikcakmis gibi 😂😂
Melek2102 Slmzhnm aynen bide bazı seyleri okuyunca insan ister istemez etkileniyo.. Evhamda yapmak istemiyom ama su an rahatim yalniz degilmisim Şimdide göbek deligim aciyo😂
Slmzhnm Melek2102 evet okuduklarıda etkılıyor ınsanı emın ol yalnız asla degılsın hepımız bırbırımızı arayıp buluyoruz zaten baksana 😂 degısık degısık seyler olursa yazalım bırbırımıze akıl alırız
Melek2102 Tazegelin12 benimkide erkek bende aci hissettiğim zaman hemen magnezyum kullaniyorum bugünde geçti bide arada sertlesiyo adim atamiyorm 😂 Şimdiden böyleyse ben Doğum öncesi napcam cok merak ediyorm 😂😂😂
Tazegelin12 Melek2102 Valla ayni durum yürürken falan cok baski yapiyo sanki erkenden cikmaya calisir gibi doktor fazla yorma kendini dedi elimden geldikce dinlenmeye calisiyorum sag saglim dogsunlarda bi insAllah 😂
Melek2102 Tazegelin12 aynen ama ben genelde ağır is yapmıyorum evdede temizlik yapcam diye harap olmuyorum ara ara hep dinleniyorum ama karnimdaki beyfendi biraz yaramaz çıktı 😂
Melek2102 Slmzhnm evet bencede bide ayni haftalarda olmamız daha iyi en azından haftamıza göre belirtilerimzdende haberdar oluruz.. en azından insanın içi rahat oluyo ilk gebelik oluncada insan ister istemez evham yapiyo😂 Ne nazli hamilesin diyo ablam bana 😂😂
Guzelannee Melek2102 bende aynı hafta ve gündeyim dogummtatihinizi doktor ne söyledi ben kontrolde sormadım da