Icot Pelinnn o nedir yahu öyle. Ben ikiliyi 25 , üçlüyü 15 e yaptırdım özelde. Sigortalıyım ama fark bu kadar da olmamalı. Abartmışlar bayağı. İkiliyi yapınca sonuç temiz üçlüye gerek yok dedi ben yine de yaptırdım. Enteresan. Aldıkları bir kan ya.
Pelinnn Icot uçmuşlar resmen yas işi ticarete dökmüşler resmen soyuyorlar insanları yazık günah rakamı duyunca adama bi sataştım zaten dalga mı geçiyorsunuz siz diye 👊🏽👊🏽👊🏽 Sen hangi hastane de yaptırdın canım
Pelinnn tubaaygul Bağcılar da hangi hastane kuzum? Bağcılarda safa hastanesine sordum o da 203 tl dedi
Icot Pelinnn evet uçmuşlar dalga geçiyor gibi şaşırdım. Ben de özel hastanede yaptırdım Gaziantep’teyim. Devlet hastanesinde yaptır bence iyi bir doktor araştır. O yapsın. Yine kendi doktoruna da devam edersin.
Pelinnn baharclk Yoool zaten durumum olsa da okadar parayı vermem yani oluru vardır bişeyin ama burda öyle Değil herkes kendi kafasına göre fiyat koymuş resmen insanları soyuyorlar yani araştırıp enuygun neredeyse orada yaptırmayı düşünüyorum kuzum
baharclk Pelinnn Aynen öyle e insanlar bu duruma getiriyo ama en pahalı olan en iyi gibi geliyo bazılarına sanki en ucuz hastanede yaptırdığında test sonucu kötü çıkıcak sonuç aynıdır yani hani bi tedavi yöntemi olsa neyse en iyi hastane ararsın ama test bu
Pelinnn Naznaz Aynen kuzumm devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama bulamazsam da özelde hangisi en uygunsa orada yaptıracağım 500 TL veremem yani
HaticeTfekakr Pelinnn arkadaşlar doktorum bana bu testin ücretsiz olduğunu söyledi sgk lı hastalara ben özel hastaneye gidiyorum özel hastanede ücretsiz yaptırdım!!! Sağlık bakanlığına bir telefon açıp sorun bence özel hastaneler ikili test için ücret alabilir mi diye?!
baharclk Patrcyjademirsular florance ta 200 tl mi çok şaşırdım bi tanıdığım 3 sene önce orda doğum yaptı 7 milyara 😕 fiyatlar çok uçuktu
Burcuk Pelinnn hiç para vermedim devlette yaptırdım çünkü devlet de özel de aynı yere yolluyormuş ve yaptırıyormuş.
Gulsen İkili test okmeydanı eğitim arastrma hastanesinde ücretsiz yaptrdm. İkinci düzey ultrason cerrahpaşa da 130 tl gibi bir ücretle yaptrdm o da doktor profesör olduğu için fark ödedm. Yazık günah parayı yoldan mı topluyorsunuz.
Pelinnn Gulsen nezaman yaptırdın kuzum yakınlarda mı eğer öyleyse ben de oraya gidebilirim okadar para verecek durumda değilim