Hbbkry biz memnun kaldık doktoru doçent statüsünde olduğu için özel gibi oldu. Çok ilgililer çok temiz her şeyden önce. Tahliller konusunda devlet hastanesi gibi. Normal doktorda muayene ücreti alınmıyor.
Hbbkry kendi doktorum adına hiç beklemiyorum muayene kolay buluyorum ve saatinde muayene olmuş oluyorum 😊 bu konuda bir çok özel hastaneden daha iyi. Daha önce özele gidiyordum 2-3 saat muayene olmayı beklediğimi biliyorum
    Hbbkry
    Bende ilk hamileliğimde bütün kontrollerimi orda oldum doğum için gittiğimde bana yer olmadığını söyledikler başka hastaneye yönlendirdiler şuanda oraya gidiyorum geçiçi olarak ama düşük tehlikesi geçirdiğimde orada 3 gece yattım gayet temiz hemşireler saatinde ilgileniyorlar oğlum içinde yattığımızda güzel devletten daha iyi en azından soru sorduğunda cevaplıyolar ilgileniyolar birşey olduğunda bırakmıyolar tavsiye ederim güzel hayırlı doğumlar inşallah 🙏
      Sevey inşallahh 🙏🏻 Ya merak ettiğim bişey mesela sancı nı kendi odan da mı çekiyosun . Seni alıp başka bi yere götürüyorlar diğer sancı çekenlerle bir çekiyosun yanına da kimseyi almıyorlarmış. Açıkcası bunu merak ediyorum
        Hbbkry ben iki üç kere gittim canım kontrollerimi yakınımdaki özelden takip ediyoruz doğumda güzel ilgileniyorlarmı çok merak ediyorum bidahaki kontrole gittiğimde doğumhaneye filan bakıcam iyice bilgi alıcam inş

Bezmialem de hangi doktora gidiyorsunuz önerirmisiniz

Prensprenses memnunum aslında ama kendisinin çok hastası var çok yoğun pek bilgi alamıyoruz. Doktordan memnunum aslında fakat doğumu orda düşünmüyorum bende kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum henüz

Eceyavuz tüp bebek bölümünde pınar hanıma gidiyorum.prof kendisi işinde çok iyi fakat çok kalabalık oluyo pek bişey soramıyoruz kendisine