Esezgin Ben 6. haftamdayım. Bugün kesesini gösterdiği için ona hediye olarak zıbın almakla başladım. Hem anısı olsun istedim. Uygun fiyatlı ve beğendiğim bir şeyler gördükçe almayı düşünüyorum.
Deletedmom133 caliskanoglu öyle denk geldi şansıma 2 kere indirime denk geldim 60 tl lik şeyleri 25 30 a bulunca kaçırmadım elbise 1 yas taytlı takım falan aldım küçükte aşdım bauramlığımız bile var 🤣🤣
AselAlaraa caliskanoglu yani tercih cnm o da artıkama 6 buçk ay 6 yada erkn de değil zmnı tam her an eksk çıkıyo bide cidden üç beş parca bişi bile çok pahalı oluyo topyitn slınca oyuzdn bşldk bklm bide son hafyalar pek cnm gzmk istemz hazır olsn dedim.
Deletedmom133 Dilek-15 tatlı tuzlu 2 çeşit kurabiye fincan kek yaptım poğaça yaptım milföy böreği yaptım birde normal yufka börek orta boy gelen olduğu zaman kısır yasa makarna salatası yada havuç trator yaparım diye düşünüyorum çayşa ver gitsin 😁
senasln Sengulkrgz aslında aklıma geldi ama bundan 2 sene sonra yepyeni modeller değişik şeyler çıkacak belki o zaman şimdi aldıklarımı giydirmek istemem, param boşa gitmiş olur diye düşündüm