Bende aldım cnm bulut yıldız ve normal yastık yorgan emzirme önlüğü ve baybnest yatağı kargo dahil190tl idi çok beğendim
    babymomm fiyatlari digerlerine gire belki bi tık daha pahali geleblir ama kalitesi guzel arkdsima aldik biz bende 4 lu istedigim seyleri 175 liraya aldim henuz gelmedi
    babymomm ay bunu gördüğüm çok iyi oldu bende almak istiyorum ama çok pahalılar. Böyle birşey hem uygun hem kaliteli olur
      babymomm bana da uygun geldi acaba güvenilir mi? Çok güzel görünüp minicik gönderiyor bazıları. Bebek 40 gün bile zor sığıyor
        senasln burdan bir bayan tavsiye etmişti 18 aya kadar yatabiliyormus
        babymomm canım ben yaptırdım @star_beybi diye bir sayfaya çok memnun kaldım üstelik fiyatı da uygun ve senin istediğin renk ve kumaşta modelde yapılış anında her bir detayını sana sorarak fotoğraflar atarak yapıyorlar kesinlikle tavsiye ederim
          babymomm ben babynest içinde yastığı, emzirme önlüğü, alt açma bezi, bulut ve yıldız yastığı, ponponlu battaniyesi ve emzirme yastığını toplamda 280₺ yaptırdım canım
            Sizce gereklimi bunlar kimisi çok gereksiz para tuzagindan başka brsey degil demişte merak ettim açikcasi🤔
              babymomm ben baby nest yerine e bebek de reflü yatağı var onu tercih ettim. Memnuniyet oranı yüksek daha mantıklı geldi. İsterseniz onu da araştırın fikir olsun 🙂
              Serifeee bence gerekli canım anneme kayınvalideme gittiğimde beşik taşıyamayacağımız için arabanın arkasına koyarım en azından bebeğim rahat güvenli evimde yattığı gibi yatar evde dahi gerekli beşiği diğer odalara taşıyamayacağım için kanepede falan yatırmak istemiyorum babynestine koyarım onda yatar diye düşündüm canım