babymomm o siteden biri almıştı uyduruk geldi dedi.memnun olanlar da var. Ben trendbaby sitesinden aldım sadece babynest kapıda ödeme seçeneği var 110 tl
    AselAlaraa ben ilk zamanlar kalkmak derdi olmasn diye yanımda yatırcam bir de koltuk üzerine koyarken hijyenik mutfakta yemek yaparken masa üzerine koyabiliyorsun
      FSCMK her pahalı olan da iyi demek değil ki sürümden kazananlar uyguna satıyor ni bayan almıstı burdan cok memnunum demişti o bayan yazsa keske
        babymomm babynests diye bi sayfadan aldım ben canım çok memnunum
          Melegimm19 bu işte dediğim site cok güzel uygun gözüküyor her şey bende hepsi varda baby nest lazım hijyenik diye almak istyrm bi de yandaki korumalıklar hosuma gidiyor
            babymomm evet canım bende bunun instagram hesabından aldım memnunum canım
              @babymomm ben bu siteden aldım baby nest ve emzirme yastığını şeffaf poşette göndermişler kargo gelince içini görüyorsunuz sadece kumaş tedariği için söylediklerinden bir kaç gün sonra kargoya verildi ama ona rağmen siparişten sonra 1 hafta içinde elime ulaştı kalite bakımından gayet beğendim
                babymomm evet canım bu siteyi ben daha önceki postlarda görmüştüm bir anne memnun olduğunu söylemişti en çokta bu aklıma yattı ❤
                babymomm bilmiyorumki diğeri bana daha iyi geldi ama siz bilirsiniz canım ben almadım bundan pek gerek yok
                AselAlaraa benimki daha gelmedi canm ama biz arkdsima aldik cok begendik umay bebe ve molibebe var bide ikisinin fotograflariyla karsilastirinca bu daha guzel geldi bize
                  Denisss anladm cnm tmdır fiyrmolark nasıl bnde düşünyrm aslnda ama emzirme yastığı aldk onu çıkarabiliyoxmı?