BabyNest alanlar
babymomm o siteden biri almıştı uyduruk geldi dedi.memnun olanlar da var. Ben trendbaby sitesinden aldım sadece babynest kapıda ödeme seçeneği var 110 tl
Ben setini aldım gayet güzel biraz geç kargoya veriyorlar tek sıkıntı o
AselAlaraa ben ilk zamanlar kalkmak derdi olmasn diye yanımda yatırcam bir de koltuk üzerine koyarken hijyenik mutfakta yemek yaparken masa üzerine koyabiliyorsun
babymomm https://babynest.com.tr/BabyNest-Seti-Gri-Bulut-Sari-Yildizim canım en uygun bunu buldum set halinde hem de dediğin yere de buraya da iyice bakıp karar vericem artık 😍
babymomm anldm cnm tmdır
Ozgekrkcu fyt ndr cnm ? Set hlnde
Denisss cnm önerrmsn bu siteyi bnde bğndm kumaşı vs. Nasıl gzl geliyomu???
Melegimm19 bu işte dediğim site cok güzel uygun gözüküyor her şey bende hepsi varda baby nest lazım hijyenik diye almak istyrm bi de yandaki korumalıklar hosuma gidiyor
@babymomm ben bu siteden aldım baby nest ve emzirme yastığını şeffaf poşette göndermişler kargo gelince içini görüyorsunuz sadece kumaş tedariği için söylediklerinden bir kaç gün sonra kargoya verildi ama ona rağmen siparişten sonra 1 hafta içinde elime ulaştı kalite bakımından gayet beğendim
babymomm evet canım bu siteyi ben daha önceki postlarda görmüştüm bir anne memnun olduğunu söylemişti en çokta bu aklıma yattı ❤
AselAlaraa benimki daha gelmedi canm ama biz arkdsima aldik cok begendik umay bebe ve molibebe var bide ikisinin fotograflariyla karsilastirinca bu daha guzel geldi bize
Denisss anladm cnm tmdır fiyrmolark nasıl bnde düşünyrm aslnda ama emzirme yastığı aldk onu çıkarabiliyoxmı?