NurBur 39un içindeyim kasılma yok,yalancı sancım yok aslında aşağıya inmiş oğlum ama sanırım bizi çok bekletecek bu durumda olan var mı?
Yasemin01 NurBur bende 39 oldum kafası dönmüş ama assagiya jnmismi bilmiyorum arada ağrım oluyio ama sancimi bilmiyorum bebeğin kilosu ne kadar ?
Gulsahduru 39+5deyiz aynı durum bizde de var malesef ara ara adet ağrısı giriyor ama düzenli değil haftaya Cuma’ya gün verdi doktorum suni sancı deneyeceğiz suni sancı gelmeden gelse keşke bal kızım 🌸🌸
NurBur Gulsahduru Bende bi ağrı yok sadece kasıklarımda böyle vurma hissi olur ya öyle bişi var anlamış değilim🙄
Serifeehorasan Gulsahduru aynıyız kuzumm açılman varmı bendede var sancı yatış verdi doktor ama açılma olmadığı için yatmadım
glbngms 38+2 deyim bende de bişey çatı muayenesi oldum 3 kere ne nişan geldi me samcı bekliyorum bebek nerdeyse çıkışta kafası gözkmüyo dedi doktr ama sancı mancı yok🤷🏻♀️
glbngms NurBur valla doktr her gittiğimde çatı muayenesi yapıyo doğumu tetklesin diye ama yok nişan bile gelmedi😃 sürekli hastaneye gitmekten sıkıldım🙄
NurBur glbngms Valla bana bi kere yaptı hiç açılman yok dedi o zaman her gittiğimde yapacak mı🙄 nstde de sancı çıkmıyor çünkü açılmayı o şekilde anlıyor o zaman
glbngms NurBur valla kime sorduysam doğuma kadar 1 kere yapılıyo dediler arkadaşlarımın doktorları öyle yapmış ama benimki her gittğimde yapıyo 36. Haftadan beri şuanda 38+2 yim🤷🏻♀️
NurBur glbngms Yani sancı olsa yatış verse açılmaya bakar illa ama yoksa sancı olmadan su nişan gelmeden yapması ilginç
seval34 Bende aynıyım belirti yok kasılma hariç bebek çok hareketli bakalım 1 hafta daha var 39 haftaligim