AselAlaraa Vedatbaran canm kokusuzsa sıkıntı yok akıntı çok nroml hamilelkte ztn yoğn gelmeside norml drm demişti
Yavuzum1202 Sirke canım en pratigi bende de çok olurdu ama kalıcı çözüm degıl Canesten dıye krem var oda iyi gelıyor
Kumru_ Vedatbaran Ayni sorun bende de war maalesef😕Bir maşrapa suyun içine yarım bardağa yakın sirke ekleyip yıka canım başta biraz acıtıyor ama çok iyi geliyo
AselAlaraa Vedatbaran iyi bari o önmli canm su iç bol bol 2 buçk net iç yani bna sorsan bnde içemiyomda içmk lazm zorlaa
Kumru_ Vedatbaran hiç farketmez canım benim dolabımda genelde elma sirkesi olur onu kullanırım ama bütün sirkeler olur inşallah iyi gelir sana da🙏
Vedatbaran AselAlaraa aynen canım içmeye calsyorum sirkeyıde denıcem bakalım doktra gdene kdr bunalrla idare edecm
AselAlaraa Vedatbaran ozmn bi muayene ol canm fayda var drna söyle kalımaktn yarada olabilir Allah korusun belki bi krem falan verir kaşınmaman için
AselAlaraa Vedatbaran bepantol vs car kaşıntı önleyicş ama gebelikte kullanılırmı hiç bilmyrm işte onuneczacı da bilebilir
AselAlaraa Vedatbaran aynn cnm netyende araştr eczacıyada anlat durumunu en azndn önleyici bişi gebelikte kullanılan onlarda bilir Allah yardmcn olsn cnm
Minedemir15 Vedatbaran sirkeli su çok iyi geliyomuş görümcem hamileyken sirkeli suyla yıkadım birebir dedi