Busimss Vedatbaran saf suyla yıka kuzum çünkü sabun falan daha çok çoğaltır enfeksiyonu doktorum sadece saf su demişti bana ve çok gecikmeden en yakın sürede doktoruna git canım ilaçla geçer enfeksiyon anca risklidir dikkat et
Peri777 Vedatbaran sodali su ile yika 1l suya 1kasik soda ilik su olsun butun mikrop mantar hepisini temizler ..
Minnakfasulyem Vedatbaran her tuvaletten sonra sirkeli pamukla silin ya da sirkeli su ile yıkayın bana çok iyi geldi doktorum söylemişti
Vedatbaran Busimss tamm canım çok sağ ol Allah razı olsun çok kotu bse inşallah çaresi vardır denıcem dedıklerınıde
Busimss Vedatbaran sabun yada vajinal sabunlar enfeksiyonu arttırıyormus ben bol bol suyla yıkardım ve kasımamaya çalış kuzu. Kaşıdıkça artıyor biliyorsun 😔 çok geçmiş olsun
Erolimran Enfeksiyon olabilir canım hemen ıdrar ver baktır ona göre fitil ve gerekli bi ilaç yazarlar
[silindi] Doktorunla irtibattaysan bi ara sor bakalım canım travacort kullanabilir misin diye ? Çok iyi gelicektir eminim. geçmiş olsun
Vedatbaran [silindi] doktorun numarası yok canım maalesef arayıncada baglamıyoröar kontrolede 1 ay var daha
Minnakfasulyem Vedatbaran elma sirkesi olsa daha iyi olur ama ben üzüm sirkesi de kullandım sıkıntı olmadı
1234567 Enfeksiyon başlangıcı sanırım hemen doktora görün belirtisi kaşıntı kötü koku demişti doktorum bana
AselAlaraa Vedatbaran drna gtmn danışmn lazm şimdi burdn nedenini bilmyz cnm ama akıntın kokulu ve yeşilimsi isw idrarda yanma vs varsa mantr enfeksiyon olabilir
[silindi] Vedatbaran kafana göre bişey kullanma canım ya öneri alabilicegin bi acil doktoru bile olabilir aslında yoksa o kaşıntı mahveder gece seni
AselAlaraa Vedatbaran canm kokusuzsa sıkıntı yok akıntı çok nroml hamilelkte ztn yoğn gelmeside norml drm demişti