Suleguless Merhaba arkadaşlar. Daha ilk gebeliğim ve bu soru size saçma gelebilir ama gerçekten biliyorsanız ve içinizden geliyorsa cevap verin. Sütü ne ile içiyorsunuz. Ben sade süt içemiyorum. Sütü ısıtıp nesquik ile yapıp içsem bir sakıncası olur mu?
Mlssa Suleguless Ben sade içiyorum ama genelde Corn flakes ballı gevreği var onunla yiyorum☺️ Zararı var mı bilmiyorum ama doktora sorabilirsin.Sabahları güzel gidiyor ya da ara öğün olarak☺️☺️
Zeydo Suleguless bence başka bişeyle iç sonuçta katkı maddesi var onların içinde 🤔 bal keçiboynuzu pekmezi, dut pekmezi vs gibi şeyler kullanırsan senin ve bebeğin için daha sağlıklı olur
Umranoguzyazar Cnkglsn nesfacenin içeriği çok kötü kakaoyu vs yakıyolar diye biliyrm içndeki gerçk kahve değil , bence araştrın çocuğunuza bilmeden zarar vermeyin bence , ben hamile değilken çok severdm içerdimde ama hamilelikte tamamen bıraktm
Suleguless Mlssa bir sonraki kontrolde soracağım, teşekkürler bu arada 7+6 haftalık hamileyim belirtmeyi unutmuşum
mirayspala Suleguless bende nesquik ile içiyorum canım sade süt midem almıyor. Bi sıkıntı da yasamadım şimdiye kadar
[silindi] Suleguless bal ve çubuk tarçın ile içiyorum . Normalde çok severim sütü ama şimdi ondan Bile tiksiniyorum
Suleguless [silindi] zaten normalde de sütü seven bir insan değilim ama bebişim için içmeye çalışıyorum :)
Haticeagus Suleguless Normal de bende sütü hiç içemezdim. Hamile kaldım süt içmeyi denedim ama onda da midem kalktı. Doktoruma sorduğum da kendini zorlama süt ürünlerinden de ihtiyacını karşılar dedi. Süt alıp yoğurt mayaladım. Şuan 33+3 olduk gayet sağlıklı bir bebek 😊 Yine bir doktoruna danış
Neseozkan Suleguless geçen bi postta gördüm sütü sade içemiyorum doktorum nesquikle iç dedi yazmış. İçiliyo demekki