gzde34 Bitanemiz benim ara ara mide bulantım oluyo daha 1saat önce öğrendim idrar testinde Pazartesi doktora gidicem😊 sık sık idrara çıkıyorum göğüslerim hassas ve şiş kasıklarım ağrıyor ara ara karnımda hafif ağrı var birde iştahım çok arttı
Bitanemiz gzde34 aynı benim belirtiler ☺️ Bende salı günü gidicem doktora hamile olduğumu bilmeden çok sık sık idrara gidiyordum gerçi hala öyleyim ☺️ Uykudan uyanıp gidiyo musun tuvalete
gzde34 Birde ben oruçluyum şuan rahatım sadece acıkmam fazlalaştı Ramazan bitene kadar tutmayı düşünüyorum sizin oruç durumunuz nasıl
Bitanemiz gzde34 oruç tutmasaydın keşke benek daha küçüçük ve senin onu beslemen lazım ben doktora sordum tutma dedi hamilelere günahı yok canım
gzde34 Bitanemiz hayır o kadar değil rahatsız edici kadar olmuyo afedersin tuvalete gittiğimde fazla gelmiyor idrar az geliyor 15 dk bi falan ama hissediyorsun geldiğini 😄
gzde34 Bitanemiz hamile olduğumu bilmiyordum ama yarın tutmam belki ama arkadaşın doktoru kendini rahat hissediyosan tut demiş
Bitanemiz gzde34 evet aynen öyle ama ben bir hafta boyunca gece uykudan uyandım tuvalete gitmek için sanki günlerdir hiç yapmıyorum karnım patlatacak gibi oluyodu
Duygu19031903 Bitanemiz şuan 5 haftalık haftaya gidicem ama duyabilir miyim bilmiyorum ilkini 6-7 hafta gbi duymustum insallah duyarım yakın zamanda
gzde34 Duygu19031903 ben çok rahatım sadece acıkma hissi var o kadar ben yine sorayım doktoruma o zaman 😊
Bitanemiz Duygu19031903 anladım canım bende sadece folik asit kullanıyorum kan değerlerim normalin üstünde benim ama ona rağmen çok üşüyordum şuan da adet olamadığım için yanıyorum
gzde34 Bitanemiz benimde bi iki kere oldu bi kaç gün önce ama sahurda çok su içtiğim için diye düşünüyorum 😂
Duygu19031903 gzde34 tutabilirsin tabi ama bebek simdi gelisiyor ya ben sık sık biseyler yeme ihtiyacı duyuyorum
gzde34 Bitanemiz ben bugün öğrendim hamileliğimi folik asit hemen almam mı gerekiyo yoksa doktor mu vericek
Drgnbusra Bitanemiz adet olacakmış gibi ağrımasi normal canim biraz daha olacak böyle agrilar zaten kalıcı değildir ara ara gelir gider