Milos Zehralismail hayır ilk idrarim la yaptığım silik çizgiydi 2 saat sonra tekrar yaptım ama bu sefer çizgi cikmadi
Zehralismail Milos bu testler saabah idrarı ile yapılması öneriliyor zaten. Belki de o yüzden ikinci testinizde birşey çıkmadı
rmysacobn Canım hevesini kırmak istemem asla, kan testi olmadan da bilemeyiz tabi ki. Ama al-bi çok da güvenilir bir marka değil. Bende bir ara bu testi yapmıştım silik çizgi vardı kan verdim sonuç negatifti. O yüzden nerde görsem söylerim bu markaya güvenmiyorum hiç. Ama umarım hamilesindir🥰
Annemmm2 Milos canım bende dün sabah test yaptım hayalet çizgi gibi gördüm sonra akşam üstü yaptım ve sonuç negatif ti bugün adet günüm ve daha adet gelmedi 🤷♀️ Sen naptın
Tugce1803 Milos Bu markaya güvenme canım bu markadan aynı anda 4 tane test yaptım hepsi pozitifti ama koyu iki çift çizgi hastaneye gittik negatif çıktı..🤦♀️
Modies Milos ben olsam adetimin geçmesini bir hafta beklerdim. Şimdi bütün değerler var yok arası birşey çıkacak gibi. Bence var.
Tugce1803 Milos yaaa çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin darısı başıma inşallah🌸
Annemmm2 Milos çok sevindim kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍 peki neden gözükmemiş digerinde bende dün ilk yaptım coook zor belli oldu ciZgi ama 2. Yaptığımda görülmedi , beta hgc kaç çıktı sende
Milos Annemmm2 canım göründü yarım saat sonra çizgi şuan iki testi de de çizgi görünüyor henüz çok yeni ddi doktor 60.80 çıktı yarın Bi daha yaptircam yükselme var mı bakilacak