Derya51 guliii balık yiyemediğim için doktorun i mom balık yagı verdi ay ı zaman da bol bol ceviz tüket aynı sayılır dedi4. Ayım da balık yemeye başladım şükür hafta da 1
guliii Derya51 rahatladım, zaten ilk ay haberim yoktu , ikinci ay biraz dikkat edebildim , şimdi üçüncü aylık dönemdeyim enfeksiyondu kanamaydı beslenme kısmını atladım ilaçlarla geçiyo 🤷🏻♀️ İnşallah atlatırız da bu dönemi
Derya51 Eed7 hamilelikte ton balığı kullanımı yasak canım ağır metal içerdiği için ton balığının yine araştırmanı tavsiye ederim
Eed7 Derya51 hergün yenebilcek bişe değil zaten istesende yiyemezsin ay da 1 belkide 2 ben okadar sık sık da yemedim taze balığı hiç yiyemeyenler için alternatif seçenekler arasında yenebilir yani okadarda değil 😂😂
Pinkk30 Canim merhaba oncelikle doktorum verdigi bilgiyi aktarayim. Bana balik yagi hapi verdi bunlari duzenli kullanicaksn dedi bende baligin kendisini yesem olmazmi dedim doktorumda bu haplar baligin kendisinden daha faydali cunki asil baligin en faydali kismi karacigeri bu haplarda da fazlasiyla var ve cogu balikta cıva var oda bebeğe zararli ama bu haplarda yok guvenilir demsti dogurana kadar icicekmisim kullaniyorum gunde bi tane
guliii Pinkk30 bana da hapları daha sağlıklı geliyor, ağır metal içeren civa oranı yüksek balıklar var yani ton balığı en kolay ulaşılır onu dahi çok önermiyorlar
PembeKoala guliii canım sordum doktora 6.aydan sonra başlıycaz ona şuanlık vitamin ilaçlarını kullanman yeterli dedi
Fatmaa123 guliii ben canım balık yiyemediğim için günlük bitane hap yutuyorum doktor imom u yazmıstı 3 aylıkken 6 aylık olduk hala kullanıyorum
Fatmaa123 guliii 3. Ayda yazılıyor sanırsam gec degil cünkü bende demir ilacıyla birlikte almaya başlamıstım balık yagını