yasemen123 annee1997 bende var uyusma sol elim uyusuyorvcok sabah kalkınca yada gün içinde teli elime elime aliyim zorliyim direk uyusuyor
annee1997 yasemen123 kaç haftadasın canım? bende 20haftamdan beri var ama uyuştugunda yalnız bir elim oluyor ikisi bir arada hiç olmadı sende nasıl oluyor
Gamze88 Zeynepekmen 36 haftalık oldum cnm dr hazır ol dedi her an gelebilir gününü de bekleyebilr dedi bekliyoruz valla yarı sancılı hallerde😊
Zeynepekmen Gamze88 gündüz de uyuyamıyorum sürekli bi iş çıkıyo malum artık son zamanlar temizlik yapıyorum yavaş yavaş ne olur ne olmaz heran gelebilir diye 🥰
Gamze88 Zeynepekmen yapsam benim de cok işim var cnm ama kalkmıyor bedenim😕elimde olmadan uyuyorum İnan
Gamze88 Zeynepekmen gücümün yettiğini yapmaya çalışıyorm ama enerjim cok çabuk tükeniyor ve agrılaırm cok oluyor iki iş yapıyorsam üç oturuyorum 😕
Zeynepekmen Gamze895 bende çok ağlıyorum gerçekten zor 😞 napalım son haftalar katlanıcaz ama geçmek bilmiyor
Zeynepekmen Sibelmkafedzhi çok şey denedim kuzum ama hiç biri fayda etmedi ayağa kalkıp dolaşınca gidiyo başka türlü gecmiyo
bicirinannesi Zeynepekmen ben de şuan 27 haftadayım . Yaklaşık bir buçuk aydan beri batıyor 🤢 daha da artacak dedi doktor . Bebeğim de genelde yukarıda duruyor baskı yapıyor sürekli
Scldgtkn Ben 20. Haftadan beri çekiyorum bunu gece bişeyler yememeye çalışıyorum yersem daha beter ağrıyor resmen yrtılıyor 😕
Gulgulhan34 Cankusssssss valla zor ana olmak. Şimdi bu ağrılarınızı duyarken daha çok içim bi tuhaf oldu.. canım rabbım hepimize tez vakıtte evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsin ☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gamze88 Gamze895 bende ağlıyorum bazen eşime çaktırmadan,görse alıp acile götürür 😁ama dayanılmaz oluyor bazen
Gamze895 Gamze88 ben gece ağlayarak kalk götür diyorum oda diyo ki olur hamilelikte myle şeyler fazla büyütme 😂😂
hunilimom Zeynepekmen dün gece ayaklarını dayadı sağolsun ne sağa yattım ne sola aynıyız hafta olarak