Cigdemt Kizlar su nasil geliyor az az mi bir anda mi? En korktugum mesele bu 🙈 evimde bir yer islanirsa nasil temizleyeceğim korkusu 😂😂
Aybkctnn Cigdemt kuzum sanki idrarını kaçırıyormuşsun gibi geldi benimki hemen iç çamaşırımı değiştirdim arabada bi anda boşaldı suyum doğum gerçekleşene kadarda devam etti
Aybkctnn Doğurduuummm😂❤️❤️ Saat 16.45 te kucağımdaydı yakışıklı oğlum sormak istedikleriniz varsa cevaplarım kızlar❤️
Bsrakzmn Aybkctnn Allah analı babalı büyütsün inşallah sancınız geldi mi suni mi verdiler nasıl oldu kaç kg bebeğiniz🥰ilk hamileliğim benimde🥰35+1 iz bizde oğlumla bende gelsin istiyorum hayırlısıyla artık 🥰
Naz2li1 Aybkctnn senden hızlısı mezarda 😂😂😂😂😂 allahım sağlıklı uzun başarılıydı ömürler versin normalmi oldu dogum
Bsrakzmn Aybkctnn suni için kimisi iyi değil diyor sezeryan olsaydım daha az acı çekerdim diyor öyle mii🥺🥺
Cigdemt Aybkctnn cok tesekkur ederim canim su meselesinden cok korkuyorum 🙈 su tamamen bosalana kadar evden cikamamam lazim 😁
Smyyekngl Aybkctnn hayirli olsun sağlıkla büyüt cnm darisi bizee 😁😍 sorum şu çok hareket mi ettin yürüyüş mü yaptın doğumu tetikleyen ne oldu acaba🙈
Aybkctnn Cigdemt sakın öyle bir şey yapmaa doktorlar baa bas bağırıyo suyunuz geldikten sonra 1 saat içinde hastanede olun diye
Aybkctnn Smyyekngl çok yürüdüm kuzum ben hiç yatmadım hamilelik bi hastalık değildir sonuçta deli gibi rutin işlerime devam ettim ve sonuuç😂❤️❤️