Tubanur1234 Annemmm2 canm ben 5 gün geçince yaptm benmki de cok silikti suan 22 haftaligz hayrli olsn canm 🤗
Annemmm2 Dilaraatac oy insallah canım insallah görürsün keseyi bebeğini kucağına alırsın 😍❤️ Haber vericem aldım test ama nezaman yapsam
Annemmm2 Fatma48 yok canım o kişiden kişiye değişir insallah hamilesindir kuzum 😍 test aldım nezaman yapsam
Fatma48 Annemmm2 bence yarın yap canım boşuna kullanma şuan o zaman gebelik testleri aç karnına sabah ilk idrarla denmezdi o zaman
Meowduman Annemmm2 benimde ilk dağıldığında böyle oldu yatay kırmızılar sonra dağıldı normal iki çizgi haline dönüştü eğer böyle kaldıysa bozuk gibi tekrar dene canim
Esrayusuf Annemmm2 hemen yapayım diyorsan biraz bekle idrarın tam gelsin ben önceki gebeliğimde akşam yapmıştım silik çıkmıştı yAni
Shebi94 Annemmm2 kesin hamilesindir İnşAllah bendede boyle bozulmuşdu, 1 az pahali teste göstermişdi. Hayirlisi olsun.
Annemmm2 Esrayusuf biraz idrarımı bekleyeyim veya yarın sabah aç karnına yaparım günkü bunu aç karnına ilk idrarla yaptım 🙊🙊