Yesimeliz Arkadaslar kizim olacagini ogrendim bugun. Cok duygulandim bi sure oturup agladim. Saatlerce onu dusundum. Bugun bebek isteyip te olamayan her anne icin dua ettim. Simdi 12+3 teyim. Alisverisler nezaman basladi sizlerin cinsiyet ogrenince ilk ne aldiniz ? Cok heyecanliyim.
FSCMK Yesimeliz daha 20 haftalığım Salı günü ayrıntılıya girecem sonra hemen o gün alışverişe gidecem bence acele etmeyin bebeğiniz küçükmüş daha değişebilir bana 15+5te kız ben değişir diye öyle çok biley almadım kızıma aldığım ilk şey örgü battaniye 🥰
Fatiheren_61 Yesimeliz bende ilk 12+3 de söyledi ben inanamadım.13 +5 tekrar gittim yine kız dedi ben hala inanamıyorum.ilk erkekti kendimi erkeğe hazırladım galiba sanki erkek diyecekmiş gibi his var içimde 😂
Yesimeliz FSCMK ben nifty test yaptirdim orda ogrendik sonucu. Degismez ama bekleyeyim kis bebegi olucak evt 😊
FSCMK Yesimelizsen bilirsin sonradan üzülme kiminle değişebiliyor inşallah kızın olur yinede koz evladı başka 🥰
irmtrn Yesimeliz nifty yaptırdaysan değişmesi imkansız, ama alışveriş için bence biraz büyümesini bekle😊 biz de daha yeni öğrendik kızımız olacak💃🏼
OzgeSrc banada ilk 12 hafta iken kiz oldugunu soylediler sonra yine 17. haftada kız dediler onumuzdeki hafta 20 oluyoruz detayli ultrasona gircez.netleştirmek icin detayliyi bekliyorum o yuzden henüz bisey almadim ☺☺
pptya01 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biz çok erken başladık taksitleri bitti herşey hazır bekledik
Gulsennnnb Yesimeliz 25 haftada alışveriş yaptm ve bitti biraz geç biraz erken çalıştır olunca ilk aldigim işerse 25 haftamızda alışveriş yaptım ve bitti biraz erken biraz geç çalışıyor olunca ilk aldigim ise ayakkabı bandanasi takım şeklinde 💕
Mrvplt 26 haftalık olduk bizde hediye gelenler dışımda hiç birşey almadım henüz bayramdan sonra almayı düşünüyorm 💕
Solitooo Yesimeliz benim yengem ıstanbul gibi bi özel hastanede kız dediler renkli ultasonda erkek çıktı çok erken yanılma payıda var
Yesimeliz Arzumms evet canim o. Test zaten yuzde 99.12 bir dna testi. Arayip soyluyorlar cinsiyeti. Normalde yasak.