AselAlaraa Alihaktaninannesi bnde öyleym gerçi bir kere çıktk çok aşfk toplu ama ytmz gibi ciddende almamz gerek daha da alırız ztn Allahın izniyle zmn var baklm 🤗
bebekteyaparimkariyerde AselAlaraa banagörede öyle ama işte bilirsin büyükler karışmadan duramıyor 😂.çantasına kıyacak kadarını yıkadım bende.
hunilimom Alihaktaninannesi doğum pozisyonunda olması hemen doğum olucak demek değil kanala girmediği sürece sorun yok canım ben 32 de başladım havalar kötüydü şansıma 34 e kadar anca yıka kurut ütüle yaptım mesela
Alihaktaninannesi hunilimom illaki değildir ama hak verirsiniz insan tedirgin oluyo yinede ama galiba en normal süreç 32.hafta
Salihaaa 32.haftada yikayip utuledim bugun 34 haftalik olduk henuz yerlestirmedim bikac eksik var benim pijamalarm terzide bez ve islak mendil faln alincak ama halledicem bikac gune insallah
Srfn11 Alihaktaninannesi ben 33 ten sonra yaptim cok pismanim 36 ya kdr anca bitirdim hic gecikmeden basla oyle bir agirlasiosunki cok zor gelior sonra 😒
CerenAnne Ben 28 gibi kıyafetleri ve bakım çantasını aldım. Şimdi 34+1 olduk,bekliyoruz doğum zamanını heyecanla🙂
Hayal_Demir Ya kizlar cok ozur dilerim konu disi ama ben paylasim acamiyorum ekran sorunu nedeniyle siz nasil aciyorsunuz?