Alihaktaninannesi 29 haftalık hamileyim bebeğin kiyafetlerini kaçıncı haftada yıkamıştınız ne zaman yıkanmalı
Sengulkrgz Alihaktaninannesi almayi ne zaman bitirirsem 😁😁😁bu gidislede bitmeyecek😁😁 sanirim memlekete gitmeden 32 34 haftada yikayacagim...Agirlasmadim ben kendimide iyi hissediyorum alacaklarim bitsin yikar valize koyar ben sag sen selamet😁😁
Serenulkaya Alihaktaninannesi bn 29 da yıkafım utuledım hurca koydum ınan agırlaşinca ileriki haftalar cok zor oluyo
bebekteyaparimkariyerde Alihaktaninannesi valla canım ben 28de yıkayıp ütüledim hatta geçici çantasını hazırladım.
Alihaktaninannesi Bende almayı bı turlu bitiremiyorum 😂 duymuyorum sanki hep yetmicekmis gibi geliyor ama çantasına koyicaklarimi belirleyebildim :)
Sengulkrgz Alihaktaninannesi 32 34 e kadar yolu var bende yaaa acele etmiyorum iki bebek donlarindan ne olur yika 1 saatte kurur zaten amannnn 😁
AselAlaraa Alihaktaninannesi bnde öyleym gerçi bir kere çıktk çok aşfk toplu ama ytmz gibi ciddende almamz gerek daha da alırız ztn Allahın izniyle zmn var baklm 🤗
Alihaktaninannesi bebekteyaparimkariyerde o zaman bende yikasam acele etmiş olmuyorum 🤭 çok acele ediyorum gibime geliyodu
Alihaktaninannesi Sengulkrgz ama dışarı fln asmamak gerekiyormuş evde kurutmak lazımmış havasız kendi kendine kuruması gerekiyo diyolar
anapanda12 29 haftadayım ilk ihtiyaçlarını yıkayıp hazırladı annem, erken doğum riskimiz olduğu için 26da başlamıştık. Ama şuan ara ara gözüme takılanı almak istiyorum yetmeyecek gibi geliyor
Alihaktaninannesi anapanda12 hem yetmicek gibi hemde annelerimizin aldıkları vs var onları da dolabında gormiyince sanki az bı kıyafeti varmış gibi geliyo herkezde çok çabuk büyüyor alma diyo dayanamıyorum 🤷
Hamileanne Alihaktaninannesi 35. Haftada çanta vs hepsi hazır olmalı ben öyle yaptım iyiki de yapmışım bebeğim 38+6 da doğdu
hunilimom Alihaktaninannesi 32 de başladım 34 de bitirdim canım en iyi haftalar onlar çok agirlasmadan saha erken haftan
hunilimom Alihaktaninannesi 32 de başladım 34 de bitirdim canım en iyi haftalar onlar çok agirlasmadan saha erken haftan
Alihaktaninannesi hunilimom bende bayramdan sonraki hafta 33.haftama girmiş oluyorum o zaman yıkamak doğru gibi geliyor ama bebeğim 24.haftadan beri doğum pozisyonunda anı bişey olur diye endiseleniyorum
hunilimom Alihaktaninannesi doğum pozisyonunda olması hemen doğum olucak demek değil kanala girmediği sürece sorun yok canım ben 32 de başladım havalar kötüydü şansıma 34 e kadar anca yıka kurut ütüle yaptım mesela
yaseminan Alihaktaninannesi 31+5 im haftaya başlamayı düşünüyorum yanlız bakım ürünlerini henüz almadım onları 35 te falan alıp koyarım
Alihaktaninannesi yaseminan ben herşeyini aldım sadece ne Zaman hazırlığımi tamamliycagim konusunda kararsızım yıkama ütüleme kaldı bı tek yani