mutluhikaye Linahanzade ne de güzel anlatmışsın😃Allah analı babalı büyütsün tüm doğum bekleyenlere tek avazda inşallah ,
Zuzum Linahanzade bebeğin karın bölgesi geride die neden Doğumu erken başlattılar onu anlamadım bana hep önden gidiyor diyorlar ama öyle bişey demiyorlar hiç
Linahanzade Zuzum gelişimi ilerlemeyecek anne karnında olmasından ise doğum yapman sizin açınızdan daha iyi Allah korusun anne karnınında kakasını yapması durumunda bebeğin tehlikeye girer eve gönderemem seni dediler, bu sebebpten ötürü kabul ettim bende😊
Linahanzade Gulcan80 ya afedersiniz sanki benim açılmam oldukça ıkınma ihtiyacım oldu kaka yapmak ister gibi bir Alakası var mı bilmiyorum açılma ile ama😬
Linahanzade Melikeyldrmm canım benim o minik kafaları kemiksiz doğum kanalından daha rahat çıkmaları için, rabbim ne güzel bir özellik vermiş bize inan ki yapasın🥰
Linahanzade Nilii bana ilk suyu az dediklerininde 31 32 haftalık falandım bol su iç istirahat et dediler 39a kadar geldim böylece,ama su içmenin faydasını gördüm artmıştı benim ki bibara
Nilii Linahanzade yok bende artıs falan olmuyo.havuc suları armut suları 3lt sular falan etkilemedi hiç.