Hs20 Masallah canik Allah bagislasin evladini hayirli evlat olsun omrude bahti da hep guzel yazilsin insallah geride dogum yapacaklara da Allah hayurli kolau tek nefeste dogurmayi nasip etsin
Elisatubis Linahanzade ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin inş bu arada sütün artması için kesinlikle boza içmelisin anında sütün artıyor 😊
Linahanzade Elisatubis yaa teşekkür ederim sağolasın, 1 haftadır evdeyim ve tüm apartmanın tek derdi benim sütüm😬😬 ahh çıldırmama ramak kaldı😂 deneeceğim mutlaka
Nilii Linahanzade Rabbim bagıslasın saglıkla büyütün .suyunuzu nasıl patlattılar? Benimde suyum az. bebegin karın cevresi geriliği ne zaman ortaya cıktı? suyunuz nekadardı? 😊merak ettim kusura bakmayın
Linahanzade Nilii açıklık yeteri kadar dedi ebe doktoru çağırdı uzun bir sopa gibi birşe ile patlattı suyumu ben bir şey hissetmedim tabiki🤓
mrwt157 Secil3455 sancılar normal sancı olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama suni sancı beni baya bir zorladı nefesim kesiliyordu bebeğim karnımda taş gibi semsert oluyordu ve karnıma belime ağrı giriyordu açılma olması için suni sancı verdiler ama bende işe yaramadı. ör bir süreçti suni sancı kısmı benim için doğumdaki en zorlayıcı kısımdı sonuçsuz kalması da cabası.. 🤗
Nilii Linahanzade peki suyunuzun miktarını söyledilermi size .benim 100ml miş suan 32+2yim ve yavas yavas azalmaya baslayacagı zamanlara geliyorum.
Linahanzade OgrtSemaa teşekkür ederim Allah razı olsun, Allah herkese sağlıklı sıhatli güzel doğumlar nasip etsin inşAllah😻
Linahanzade Secil3455 ilk önce adet sancısı gibiydi, artarak giden bir bel ağrısı eklendi bu duruma belimde aşırı ağrı hissettim ben yaşadığım şeyi tarif edemiyorum ama 😂😂😂
alew Linahanzade Maşallah , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim merak ettiğim doğum değil bebeğinin suyunun az olduğunu sana ilk ne zaman söylediler? Benim için de suyu az dediler. Açıkçası tarama testlerinden daha çok korkuttu bu beni. Olur ki bebeğim iyi gelişemezse endişesi yaşıyorum.
Birkalpdaha Linahanzade maşallah sana canım be sogukkanlı atlatmışsın sancı sürecini 👏🏻 Özelde olsaydın o kadar bekletmez sezeryana alırlardı devlette olman avantaj olmus senin icin doktor ve ebelerin de iyi çıkmışlar , hayırlı olsun saglıkla büyük yavrunu gözün aydın 🌸
Bebekim123 Linahanzade Allah razı olsun canım sende sağlıkla huzurla büyüt evladını💕 kızın mı oldu canım oğlun mu kızlar daha geç gelir diyorlar ya benimde az kaldı da doğuma
Linahanzade Nilii bana ilk suyu az dediklerininde 31 32 haftalık falandım bol su iç istirahat et dediler 39a kadar geldim böylece,ama su içmenin faydasını gördüm artmıştı benim ki bibara
Melikeyldrmm Linahanzade canım ben de normal doğum istiyorum ama cok korkuyorum başaramam diye bi sürü şey geliyor aklıma cok acı bisey değil mi kocaman kafa cıkıyor sonucta 😂😂
Linahanzade Melikeyldrmm canım benim o minik kafaları kemiksiz doğum kanalından daha rahat çıkmaları için, rabbim ne güzel bir özellik vermiş bize inan ki yapasın🥰