Mom72626 Ada06 beni sıcak basıyor 1.5 aydır üzerime birşey almadan yatıyorum. Dün akşam kalktım kısa kollu giydim yattım. Oturduğum yerde terliyorum 😀😀
mavipanterannesi Ada06 Ben terlemiyorum ama ateşim çıkıyo iniyo bi anlık kısa sürüyo anlamadım 7. Ayda olmaya başladı
Ada06 Mervealmn bizimkiler üşüyoruz pencereyi kapat diyor ben çok terliyorum tek ben değilmişim demekki 😄gece üzerim açık yatıyorum
Ada06 Canoglumbenm bende öyle çok terliyorum sıcaktan gına geliyor bana pencereleri dayayıp önünde oturuyorum 😄
Cankusssssss Bende gece terliyorum cok 30 haftaligim çorap giyemiyorum ayaklarım yanıyor daha çok var 😢 buzlu pet şişe koyuyorum ayaklarımın Altun’a özellikle ayakta cok durduğum günler oluyor
Gizemmciik Ada06 canım galiba hamilelerin hepsinde oluyor bu. Benim ellerim ayaklarım ates gıbı havalar soguklen bıle evde sort kısa kollu gezdım. Allah yardımcımız olsun
Yusbur Ada06 ben ölücem artık terlemekten evdekiler donuyoruz diye kışlıklarla geziyo ben yanıyorum sürekli 😤
AAyssee Ada06 aybbana okdr oldu okadar cok yerleyip pişiyor dum ki her gun dua alsam ancak ti simdi dogum yaptım geçti çok şükür