Susuem SuAte ah sorma 38+3 bugün 34 . Haftaya kadae surekli çıkacağım diye uğraşıyordu sonra bi anda fikir değiştirdi bizimki bekliyoruz 😂 bendede sürekli ay ya sancimi anlamazsam diye tripteyim😂
Nurbahar Mamiii20 illa kanlı olmuyor tabi ama genele baktigimizda oyle 😊 dedigm gibi anlarsin zaten nisanin gelipgelmdigini 😊 Saglicakla alin insallah benimkide kiz sey derlr bizim orda kiz gununu beklemez diye ama hiic belli olmuyor 😁😊
Mamiii20 Nurbahar Sana yazdıktan sonra nişanım geldi kanlı gibi açılmam başlamış doğru diyorlar doktorum 1 2 güne gelir dedi 38 haftalık olduk bugün iki hafta var daha tahmini doğum tarihimize 😊
Nurbahar Mamiii20 ay cok sevindim bol yuruyus yap kendini cok yorma insallah sag salim alirsin kucagina rabbime emanetsiniz insallah ❤️
SuAte Yasemincifci öyleymiş canm sağolasın,sık sık görüyorum seni günlerimiz yakın😇 Allah yardımcımız olsun
Ssraa Su geldikten sonra vakit kaybetmeden hasteneye mi gitmemiz gerekiyor? Ben evde zaman geçirenleri okudum çokca ve öyle yapmayı düşünüyordum. Sanırım bi ayrıntıya dikkat etmemişim sadece nişan gelirse bekleyebiliyoruz doğru mu anlamışım :) Yasemincifci Susuem sirin4964
Zehramom SuAte muayenen nasıl geçti aynı günüz senle bende 37-2 de oldum 🤭🤭 normale çok uygun dedi hakkımızda hayırlıısı
SuAte Zehramom değişikti ya burda 15 sn sürüyo dediler benimki 5 Dk fln sürdü😂 bana da normale uygun dedi ama bi cesaret geliyo yaparım diye bide en ufak bi olumsuzlukta sezaryene kayıyo aklım😂 sende de nasıl durumlar
MiniAzraa 40+ haftalığım 2 gündür hatta 3 gündür sıvı sulu akintim var 1 cm açılmam varmış ondan mi acaba bebegin sıvısı mi
Zehramom SuAte benimde kısa sürdü hatta nişan fln gelir diye hevesle bekliyorum yok birşey sarı bir akıntı var ama nişanda bi parça gelir herhalde ne sancı ne birşey yok bendede🙄
Yasemincifci Ssraa suyun gelince bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu için bekleyemiyosun yani ben öyle bilyrm öyle söylenildi
Susuem Ssraa bize ebe öyle dedi canım bende bir dus alırım son kontrolleri yaparım filan diyordum ammmaaa dediki su gelince kordon sarkip sikisabilir bebek bu yüzden oksijensiz kalabilir hareket etmek yok bir an önce hastaneye gelin 😊 azar azar geliyorsa biraz daha vakit olabiliyormuş
sirin4964 Ssraa su gelince bebegi kafasi Dogum kanalinda tam yerlesmemisse siki degilse kordon dolanma riski cok buyuk oldugu icin vakit kaybetmememk gerek ve uzanarak gitmek gerek... doktorum bana öyle demisdi ... yani bebegi riske atmayin su gelince Zaten sanci da gelir INSALLAH
sirin4964 Ssraa benim.bi akraba su geldikden sonra baya dolanmis vs. Bebek oksijensiz kaldi suan 1 yasina giricek ama 6 7 aylik gibi gelisimi pek fazla ilerlemiyor...