SARAMAZE19 Lavanta01 bakaarim cnm smdi ama peki ne tuketicez normal olarak az yemek yerken doymuorun bide ekmeği kesersek 😔
Lavanta01 SARAMAZE19 cnm daha ne yazayim yazdim işte.. kiymali sebze yemekleri yap, evde kuruyemis bulundur, kavrulmamış olsun , yogurtlu bugday salatasi yap icine nohut da koy. Bakliyat yemekleri yap.
SARAMAZE19 Burcuveburcum beslenme listesi verdi baya bise yazio ama gel gelelim heosini uygulayamiorum evimde olan ne varsa ole tuketmeye calisiorum malum herşey para olmuş yetisemioruz😏
Burcuveburcum SARAMAZE19 havuç patates bezelye beyaz ekmek şeker kahvaltılık şekerli ürünler yeme denmişti bana önceki gebeliğimde onun dışında ara öğünleri çorba yoğurt kuruyemişle geçirebilirsin akşam yemeğinde sebze tüketmekte hafif oluyor
Zeynocan23 SARAMAZE19 sizin açlık kaç çıkıyor çubuk tarçın bir litre suya koyuyorum ve her gün tazeleyerek içiyorum faydasını görüyorum yürüyüşe çıkmak hareket etmek de bayağı bi ertesi gün açlık şekerine yansıyor çok iş görünce hatta geç saatte tatlı meyve falan kaçırsam Bile çok az şekeri 84 görüyorum bir de akşam yemeği öğünümü 6 da yiyorum bi de stres direk fırlatıyor şekeri hiç bişey yemeseniz de allah şifa versin canım