Ben kadar tahammülsüz hoşgörüsüz insanlar olduk böyle ya arkadaş sadece sormuş bu kadar yaftalamaya hacet yok ki herkes bizimle aynı inanca sahip olmak zorunda değil ki aynı ülkede yaşasakta herkes aynı dini mensupta değil yani neden insanları bu kadar kolay yaftalıyoruz ve İslamiyet hoşgörü dinidir bu yaptığınız aynen sevgili
@adm ‘nin hatim postunu sabitlememesi gibi saçma.! Belki de oda gelecek tepkilerden çekindi ama netice de anlayış saygı gerek demi.? İzin verin herkes saygı ve sevgi çerçevesinde kullansın burayı..! Birbirimizi yaftalamaktan ayrıştırmaktan vazgeçin. Belki de müslüman değil post sahibi ve siz böyle tepkiler verdikçe Müslümanlıktan daha da uzaklaşmasına vesile oluyorsunuz.. Ben sonradan İslamiyet’i tanıyan biriyim ve benim bildiğim İslamiyet hoşgörü dini ve Hz.Peygamber (s.a.v) hoşgörü peygamberi ben başka dinlere mensup öyle çok insanla aynı evi paylaştım ki ve benim çok güzel müslüman arkadaşlarımda oldu ama hiç biri böyle yaftalamadı suçlayıcı aşağılayıcı yaklaşmadı eğer öyle yaklaşsalardı şuan ben böylesi güzel dinimi yaşayamazdım.. Umarım anlamışsınızdır