Sera00 Simgeis01 ben malasef eskiden 1 bucuk paket içerdim simdi 5-6 tane de olsa iciyrm elimden bisi gelmiyor lânet olsun bu sigaraya😭
Ezgiix12 Simgeis01 Ben varım hamile kalmadan önce günde 1 veya 2 paket bitiriyodum hamile kaldıktan sonra bırakmayı çok denedim ettim ama olmadı günde bazen 2 tane bazen fazla içiyorum malesef...
Cagladevecioglu Beeeen 🙋🏼♀️ Malesefki aswrme donemi birakmistm gecince oyle allima vuruyor ki dayanilmaz hale giriyor resmen bende yakiyorum uc firt alip atiyorm iki tane fln booe yapip atiyorum 🥺
Simgeis01 17. Haftamdayim bırakmaya çalıştıkça daha çok içesim geliyor günde 7-8 buluyor moral bozukken sinirliyken daha da artabiliyor vicdan azabı cekiyorum valla
Minik_Hanim Simgeis01 bende bırakamadım ama 1 tam içmek yerine biri içerken 2 3 nefes alıp nefsimi koreltip bırakıyorum..
Modies Simgeis01 ilk 4 ay günde 4 tane falan içtim. Sonra büyüdükçe çok etkiliyor dediler korkumdan 4 aylıktan sonra içemedim. 6 aylığız şimdi
Bilgeferhat Simgeis01 ben günde bir tane bazen iki tane içiyordum eşim fazlasına müsade etmiyordu en son ki kontrolde doktor 1 i de aynı 1000 i de aynı dediğinden beri 2 haftadır hiç içirmiyor doğuma da zaten az kaldı
Duygucuk Bende günde 3 4tane falan içiyorum. Hatta bazen bulantım oluyo onu bile canım istemiyor. Ama hamile olan başka bi arkadaşıma çok ağır olmamak şartıyla günde 3 4 tane içebilirsin demiş. Çok fazla içine çekmemekte fayda var 👍 Bence alkolden daha masum sigara. Alkol direkt kana karışıyor.
Mlssa Simgeis01 Ben bir ara hiç içmedim.Şimdi tek tük bazen yine hiç içmiyorum..Dayanamayacak gibi olursam kahveyle 1 tane falan içiyorum🤦🏻♀️keşke hiç içmesek..