TunarinAnnesi Kızlar Normal yolla gebe kalmaya yardımcı tarifler yazalım her kes Anne olsun Ramazandan İnşAllah 😍Ben bildiğim Cevis Suyu Mucize formul Herkes denemeli Adetin 2ci gununden baslayip Geceden 2adet kabuklu cevizi kiriyoruz Icindeki 4tane icliyi 1bardak kaynar suya atiyoruz agzini kapatib Uykudan uyaninca bu suyu icib icindeki cevizi de yiyoruz bunu 15gun yapmaliyiz 🙏benim bildigim bu kizlar ya sizin?
Melisecmel TunarinAnnesi benim bildiğim de 4 havucu kaynat 8 inciri ikiye böl kaynat sulari ılık olsun birbirine karıştır sabah akşam aç karna iç ve her 3 günde bir suyunu değiştir
FSCMK TunarinAnnesi bende şunu tavsiye ederim mutlaka yumurtalık günlerini takip edin biz bir seferde takip ettik ve hamile kaldım tek seferde mutlaka deneyin derim sorunu olmayıpta benim bebeğim niye olmuyor diyenlere ☝️😉
Tugce1803 TunarinAnnesi eşime keçiboynuzu pekmezi aldım bugünde kendim süt maydonoz buharını yapıcam inşallah bu ay hayırlısıyla nasip olur🌸
TunarinAnnesi FSCMK Canim Ben bu ay Ovulasyon gunumu yakaladim degerlendirdim InsAllah hamile olurum onuda paylsiriz ❤️🤲
Tugce1803 FSCMK ahh canım olmayınca olmuyor 3 ay takip ettim hepte adetten sonra 15.gün yumurtlama oldu ama gebelik oluşmadı
Melisecmel TunarinAnnesi ise yarıyor kuzum uygula bence tabi önce Allah sonra bu tarif sayesinde çoğu kişi hamile kalmış bende denedim 15 gün boyunca çok şükür
Tugce1803 TunarinAnnesi bu olmazsa denerim mutlaka kuzum gerçi Bi kere yaptım ama 15 gün değil arada bir yaptım
TunarinAnnesi Esrayusuf aslinda belirtim Çook falza akıntım var ve akıntıda tortu gibi şeyler var birde aşiri sivilce var ilk defa hiç böyle olmazdi aslinda 🤔