Pdr Kalao ve saf zeytinyağını bi fıs fıslı kapta karıştırdım hergün çalkalayıp sıkıp sürüyorum. 19. Haftamdayım işe yarar umarım🙂🙂
Shrydn Tgc farsali yag surdum tum hamilelik boyunca. Hıc catlagımda olmadı. 38 e geldim cadım. Karnım başladı yırtılmaya🥺
Mom0891 Tgc Lierac kullanıyorum canım göbek,basen,kalça bölümlerine kullanılıyor.3.ayda basladım kullanmaya şuan 4. Aydayım çatlağım yok umarım hiç olmaz
Minelinannesii Doğru yerde kullanılmasida önemli ben göbeğimde sarı kantaron yağı kullandim 8ci aydayim hiç catlamadi ama bacaklarima sürmedim için hem üst iç bacaklarım hemde baldirlarim ful çatladı bence göğüs göbek basenler ve bacaklara komple kullanilmali
MerveeD Tgc 14+5 haftalıgımı 3 gun once bio oil ile başladım hafta doktora gttgımde yıne soracağım doktoruma yorumlarda gördüm herkes cok memnun kalmıs kokusu fılan cok guzel göbek bacak gögüs yüz hepsıne kullanıyorum sabah aksam
Papatyam_Anne Tgc doktorum badem yağı ve liearac krem önerdi. Onları kullanıyorum 7 haftadan beri şuan 10.u haftadayim. Sabahları kremi akşamları da badem yağını sürüyorum
BayBaby Saf aromatik yağlar kullanmaya özen gösterin. Kimyasal içerikli olanlar deriden kana karışıyor ve bebeğe 😓 çatlasamda çok umrumda değil şuan, hindistan cevizi yağı, zeytin yağı (Dalan markasının saf vücut yağı var) vb şeylerle idare ediyorum
FadJobe87 Tgc En güzeli çok kilo almamak. Ben gratisin inlife hindistancevizi yağını kullanıyorum. Bir de vücudunuzla alakalı. Normalde hangi bölgelerden kilo alıyorsanız oralardan daha çok catlarsiniz. Benim tenim esnek selülite yatkın bence çatlak daha kuru ciltlerde oluyor
Ummuhan_42 Ben karnım iyice büyüyene kadar bebe yağı sürüyordum duştan sonra şimdi 27 haftalık oldum bio oil kullanıyorum yeni başladım ama nemlendirmesi çok güzel bebe yağıyla birlikte sürüyorum çok güzel nemli kalıyor
Anaadayi Tgc lierac ve bebe yağı kullanıyorum 6 aylığım suanlik yok çatlak omuzdan itibaren diz kapagima kadar nemli tutuyorum çünkü meme ve bacak çatlaklarına olabiliyor