MrTGcE ceydatoker ne zanan başladın cnm peki ben hiç bişey kullanmadım çatlagım var ya basen ve bacakta 36.haftamıza gircez kullansam bu saatten sonra işe yararmı?
Tgbrl MrTGcE canım ben erken başladım 4.ayımda ama birazda genetik bunu inkar edemem şimdiden sonra kullanırsan da sadece azaltmak için faydası olur tamamen geçirir diyemem instagram tgbrl istersen ekle yardımcı olayım
Cccgl Tgc bio oil, vazelin ve bebe yağı sürdüm aklıma geldikçe. Dogum yaptim ve Hiç çatlağım olmadi. Bence onemli olan nemli tutmak ne kullandigimizin pek önemi yok.
Naz3365 Tgc 33haftaya kadar hiç çatlağım yırtılmam yoktu ohh ne güzel bu böyle devam eder dedim 35.haftada karnımın en aşağısında yırtılmalar oldu ben zaten hamileliğimin başından beridir zeytin yağı nemlendiriciler bebek yağı kremler kullanıyodum yani yırtılıyo herşekil
Zee88 Tgc vazalinde petrol varmış hiç önerilmiyor onu kullanma bence..daha doğal ürünler var lierac ve clarins houle tonik var yağ karışımı oda iyi..
Nurefsan Tgc ben tam senin zamanlarında başladım sanırım 14-15. Haftalardaydım. Hindistan cevizi yağı ve badem yağı sürüyorum. Arada farmasinin aynı Sefa kremini kullanıyorum bu kremi bu forumda gördüm bitkisel bi krem kullanmaya başladım memnun kaldım bi kutu bitti 2.sipariş verdim. Şuanda 34. Haftaya gireceğim hamdolsun hiç çatlağım yok.
Pdr Kalao ve saf zeytinyağını bi fıs fıslı kapta karıştırdım hergün çalkalayıp sıkıp sürüyorum. 19. Haftamdayım işe yarar umarım🙂🙂
Shrydn Tgc farsali yag surdum tum hamilelik boyunca. Hıc catlagımda olmadı. 38 e geldim cadım. Karnım başladı yırtılmaya🥺
Mom0891 Tgc Lierac kullanıyorum canım göbek,basen,kalça bölümlerine kullanılıyor.3.ayda basladım kullanmaya şuan 4. Aydayım çatlağım yok umarım hiç olmaz