isyo arastirmacianne tatlıdan soğudum küçücük çikolata yesem midem yanıyor oğlum olacak Allahin izniyle
Deletedmom143 arastirmacianne ben 13 de erkek dediler sonra hic gosdermedj kac defa gitdim gizletdi 23 +3de oyrendik detaylida😄erkekmis oyle
arastirmacianne Deletedmom143 bakalım benim ne çıkacak 😄hayırlısı olsun tabi önce de insan merak etmiyor değil 🙄
SARAMAZE19 Deletedmom143 bn ilk kızımda dogurana kadar tatlıdan nefret ettim ama içim dışım tursuydu😂😂 smdi de kizim olacak ama aşırı tatlı istiorum şeker çıktığı için yoyemiorum😔
Deletedmom143 SARAMAZE19 ben simdi babasina siparis verdim simdi evden gitti😂😂tatli seyler yazip verdimki sunlari alipda geloyorsun😂😂guluyo bana noldu diyor tatli krizinemi girdin kiz diyo😂bana ne derim bebeyin isdiyo ben isdemiyorjmki guluyo tamam dedi alicam simdi gitmis bekliyorum aklima takildi birden valla
SARAMAZE19 Zehralismail hiç sorma ya eskiler nasıl yapiodu acaba benim tipimi goren de erkeke benzio dio doğum da şok yaşarım heralde erkek olursa
Deletedmom143 SARAMAZE19 tipime bakan kiz diyo.ama guzellestim hic cok kilo almadim ben karnimda top gibi simdilerde goruyorlar erkek derler 1 ay bunnan once kiz diyordu hepsi😂
DamlaKck arastirmacianne Ben de kayınvalidemde görmüştüm bunu ilk. Bana yapmıştı. Oğlun olacak dedi ve oğlum oldu 😊 ben böyle şeylere inanmam, tesadüfi olduğunu düşünüyorum ama eşimin ailesindeki herkeste tutmuş, o yüzden çok inanıyorlar.
arastirmacianne BirVeraAnnesi35 7 haftalığız daha çok küçüğüz 🙈 siz öğrenemediniz mi henüz cinsiyetini
Mucizeemm arastirmacianne aynısını görümcem yapmıştı bana bilmeden burnuma dokunmuştum ama kızım olacak 😂
arastirmacianne Mucizeemm ben de öğrendiğimde bakalım tutmuş olacak mı yoksa alakası Yok mu göreceğim 😄
arastirmacianne Burcuveburcum bende merak ediyorum🙄Hatta şunu da okudum bugün.İki alıp birinin altına makas birinin altına bıçak koyuyorlarmış.Hamile kadının haberi olmadan.Hamile kadın bırak olana oturursa erkek,makasa oturursa kız olurmuş🙈
Metonya arastirmacianne evet bizimkiler de çok yapar, annem küme yaptıysa doğru çıktı bitek bende tutturamadı objektif olamadı 😂🤣🤣 ama tabi koca karı şeyleri bunlar bel bağlamamak lazım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin