arastirmacianne Selam kızlar, Dün kayınvalideme gittik.Ben farketmeden başıma azıcık tuz dökmüş arkamdan.Burnunu ellersen erkek,ağzını ellersen kız olurmuş.Bende burnumu ellemişim.Daha önce hiç böyle bi şey duymamıştım.Bu durumu yaşayıp doğru çıkan var mı🤔
Deniziimmm arastirmacianne aynısını annem ablam yaptı canım bana ne kadar doğru bilmem ama bende tuttu 😃😃
Deletedmom143 arastirmacianne biz taraflardada o adet var😂ablama yaptik kiz dedik sonuc : erkek dogdu😂😂😂bana elimi gosdermeyi dediler avucumu gosderdim kizdir dediler oglum olicak.yanlis bisey bence
Busimss arastirmacianne hiç duymamıştım bunu 😂 ama eğlence amaçlı şeyler bunlar doğruluk payı yok tabiki çıkanlarda tamamen tesadüf çoğu kişide tutmamış zaten :)
BirVeraAnnesi35 arastirmacianne bende bilmiyordum taa kii kayınvalidem banada yapana kadar 😂😂 bende burnumu elleyince eşimle ikisi kahkaha attılar bakalım tutacak mı😂😂
arastirmacianne Deniziimmm ekşi yersen kız tatlı yersen erkek olur derler bunu bilirdim de bunu hiç duymamıştım😄Gerçi o ekşi tatlı hiç doğru çıkmıyormuş ama 😌
nazliezg Banada farkettirmeden halamlar yapmış,ağzımı ellemişim kız diyip gülüşmüştük.Ama erkek bebişimiz
isyo arastirmacianne tatlıdan soğudum küçücük çikolata yesem midem yanıyor oğlum olacak Allahin izniyle
SARAMAZE19 Yeni ye ı şeyler ogreniyorum dün de bi arkadaşım yaptı bana da video atti çamaşır suyuna idrar dokuyorsun eğer kopururse erkek kopurmezse kiz demekmis😂😂😂
arastirmacianne Deletedmom143 canım hiç mi hiç tatlı çekmiyor hep tuzlu şeyler işte özellikle turşu🙈Bakalım ne çıkacak 😍 kaçıncı haftanda öğrendin sen canım
SARAMAZE19 Deletedmom143 bn ilk kızımda dogurana kadar tatlıdan nefret ettim ama içim dışım tursuydu😂😂 smdi de kizim olacak ama aşırı tatlı istiorum şeker çıktığı için yoyemiorum😔
SARAMAZE19 Zehralismail hiç sorma ya eskiler nasıl yapiodu acaba benim tipimi goren de erkeke benzio dio doğum da şok yaşarım heralde erkek olursa
Aby34 Gittiğim bir günde birden başıma tuz döktü bir arkadaş bn de gözlük kullandıpım için istemsizce gözlüğüme dokundum seninki olmadı bilemedim dedi bn de çok şaşırmıştım ağzıma da burnuma da sürmedim elimi şu an 16+1 hala cinsiyeti bilmiyoruz 18. Haftada öğreneceğiz
Deletedmom143 arastirmacianne ben 13 de erkek dediler sonra hic gosdermedj kac defa gitdim gizletdi 23 +3de oyrendik detaylida😄erkekmis oyle
arastirmacianne BirVeraAnnesi35 7 haftalığız daha çok küçüğüz 🙈 siz öğrenemediniz mi henüz cinsiyetini