Nur50 Kızlar bana acil çatlak kremi önerirmisiz mustela diye bi marka var eczane de fiyatı 158 tl bio oil var 125+30 ml i 53 tl indirimli ve lierac 148 tl de bunun fiyatı hangisini önerirsiniz ???
Mommy Nur50 canım ben lierac kullandım ve bu kremleri eczaneden değil int al çünkü yarı fiyatına alırsın ama şunuda belirteyim tamamen yapıyla alakalı bende herşeyi kullandım denedim yağlar mı kullanmadım duş sonrası bebe yağları 4 kutu lierac bitti önemli olan vücudun nemli olması diye günlük en az 2 litre su içtim herşey çok güzeldi ama 30. Haftadan sonra harita gibi oldum bianda ama belki yapmasaydım dahada beter olacaktım diye kendimi avutuyorum işte
Ceremayel Nur50 ben bioil kullanıorum çok şükür şimdilik bişey yok. Bioil almak istersen şuanda gratiste indirimde 35 tl 😍
Asu33 Nur50 Çatlak kremi değil de cnm vaseline çok güzel nemlendiriyor gün boyu nemli kalıyor 7.ayımdayım çatlağım yok henüz sonra olur mu bilmem ama o kadar para verenlerde de yine çatlak oluyor
Ceremayel Nur50 nasıl yaa ikisi 54 tl ise ordan almalısın. Gratis de şuanda 125 ml 35 tl. 30 ml 21 tl Normalde 60 tl, eczanede 80 tl 😍 Sürekli kullanınca piyasasını öğrendim😂😂
Deletedmom05 Striacere Cok araştırdım çoğu krem nemlendirmiyor.. Bunu çatlak için aldım. Nisavit, buda göğüs çatlakları ve yaraları için. Ikisine 180 lira verdim. Gece sürüyorum ben. Gunduzde bol bol zeytin yağı sürüyorum vücuduma
SeyranTaner Doktorum çatlak kremlerine karşı olduğunu e para tuzagı olduğunu belirtti🤨 normal yağlı bi krem kullansan yeter ve her gün taze sıkılmış portakal suyu öneriyorum ben dedi🙂
BesteCanerKutluzolu Valla ben en başından beri lierac kullandım bir sürü para döktüm yok yine olmadı çatladım şimdi biooil kullanıyorum çatlakları gideriyor dediler o da ile yaramadı 30 haftaya kadar bir şeyim yoktu işe yaradı diye seviniyordum ama bir sabah kalktım ki çatlamış gece hep demekki olacağı varsa oluyor 🙂
Gry Nur50 Badem yağı iyi geliyor 30. Haftadayım karnımda hızlı büyüdü ama şuan çok şükür çatlak belirtisi vs yok. Tabi olur mu bundan sonra bilmiyorum ama badem yağı öneririm.