Selmaa Biz de 5 haftaligiz yuksek ihtimalle keseyi gorduk kalp atisini bekliyoruz insallah 1.5 hafta sonra kontrolum var 🤗🤗 hepimizin hayirli olsun bu arada.
Selmaa egezici1708 ben yasamiyorum canim sadece sag kasigimda agri oluyor arada birkac saniye surup geciyor ve goguslerim cok fena 🤭
queennn merhaba benim sat 7 nisan ben de bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik daha küçük dedi doktorum 10 gün sonra tekrar gitcem. Benim sol kasığımda ağrı oluyo geçiyo gibi oluyo tekrar başlıyo 😢
Duygucuk queennn merhaba. Peki doktor kramp ile ilgili bişey dedi mi acaba? Geceleri bende de bazen kısa ve şiddetli ağrılar giriyor,adet sancısı gibi sanki. Doktora gitmedim henüz,aklımada takılmıyor değil, 5haftalık benimde 🙂
Selmaa queennn bana da cok kucuk henuz dedi canim kese 8.18 mm henuz cok normal gorunmemesi dedi. 2 hafta sonra geldi dedi 12 gun kaldi iste ben de gun sayiyorum kalp atisi icin 🤷♀️
queennn Duygucuk doktorum bana yerleşme ağrısı demişti canım 12.haftaya kadar oluyomuş rahim genişlediği için ağrı olması doğal demişti benim de öyle hep olmuyo ara sıra kısa ama bazen şiddetli bazen hafif oluyo doğalmış 🤗
Solitooo Bende 5 haftalığım ortada ne kese var ne bebek hiç bi şey anlamadım😟pazartesi tekrar gidicem boş gebelik olabilirmi
Selmaa Solitooo gec yumurtlama olmus olabilir. Mesela benim de sat 2 nisan ama gec yumurtlama oldu ondan 4-5 haftalik cok kucuk dedi doktor. Biraz daha bekle canim moralini bozma hemen. Bana da ilk etapta doktorum dis gebelik olabilir dedi ama sivi gordu bende o yuzden. Sonraki gidisimde gorduk keseyi sukur 😊 sen de gorursun insallah hayirlisiyla
queennn Selmaa ay çok heycanlı değil mi korkuyorum da sürekli ya bişey olursa diye 🤦🏻♀️ Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏼