3melekannesi Duuyguum yok canım geçen sene bebeğimi karnımdayken kaybettim 7 aylıkken ara verdim biraz sezaryen olduğum için şimdi istiyorum nasip olursa🤲🏻
Duuyguum 3melekannesi off çok zor allah yaşatmasın bidaha canım sebebi bellimi peki allahım bu evladını bağışlasın sana
Mervezngn 3melekannesi ilk testte var ikincisinde yok yorumları bulmaya çalışıyorum epey yorumda var anlamadım 😂
Mervezngn 3melekannesi ilk testte var ikincisinde yok yorumları bulmaya çalışıyorum epey yorumda var anlamadım 😂
Niluferrmeric7 3melekannesi cok gecmis plsun cnm.oncelikle isalh saglikli bebislerimiz olur ilk attigin fotoda ikinci cizgi gorunu yo islah vardir cnm
Gzrilknur Bugün çatlatma iğnemin 17. Günü. Daha adet olmadım. 26 mayıs adet günüm ama olur muyum bilmiyorum. 10 gündür adet sancısından kıvranıyorum.
3melekannesi Gzrilknur bnm de var kaç gündür ağrım ondan şüphelendim bn çünkü bnm olduğum zamn olur ağrım buda bi kaç gün öncesinden başlayınca şüphelendim bn sendede vardır inşallah hatta şuan sağ kasığım ağrıyo
defne_gunes 3melekannesi cnm ilk koyu çıkan gündn itibaren mi 12 gün geçti? 12 gün önce ilişki olmuşmuydu?
Gzrilknur 3melekannesi ağrıdan kasık masık hakgetire. Artık bilmiyorum nerem ağrıyor 🥴 yatın test yapacağım inşallah 🙏😊
Belsii_20 Ben de 29'unu bekliyorum ama adet sancısı gibi belirtilerim var sonuç ne olacak merak ediyorum 💁🏻♀️
aseturhan Belsii_20 benimde aynı ötle bu ayda ümidini kestim ve etrafımdaki herkesten hamileleik haberleri alıyorum :((
gayecee 3melekannesi bende doğum yapmak için 28 mayısı bekliyorum İnş ikimizde hayırlı haberler alacağız 🙏 güzel haberlerinizi bekliyorum
Gzrilknur Duuyguum tek tesellim adet im düzene girdi. Bu hafta taşınma telaşı derken iyice saldım kendimi. Neyseki tam adet günüm bugün. Artık burda doktora görüneceğim. Tabi ilk işim uygulamayı sıfırlamak ya da silmek 🤦♀️🥺🙏
Ggggggggggg Niluferrmeric7 benim kasık batması var ama klomen kullandım normal mı ilaçtan dolayı mı bilemiyorum
Duuyguum Gzrilknur zor süreçler ama hepsi geride kalacak böyle şeyleri kafaya takıp strese girme alt tarafı uygulama gelecek ay hamile kaldığında sıfırlarsın inşallah üzme kendini