yenigebis0335 bende 14 aralıkta kürtaj oldum şubattan beri deniyoruz şuan bende 29 unu bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz güzel haberler alalım bayram sevincimiz 2ye katlansın 😍
Niluferrmeric7 3melekannesi arada benimde sanki kasiklarimda belimde agri hissediyorum ama yada vucudumu cok dinledigim icin bilmiyorum hayirlisiyla isallh
3melekannesi Niluferrmeric7 geçen seneki hamileliğimde adet ağrısı çok çektim hergün ağrım vardı olcam sandım test yaptım pozitifti dr. Gidince sordum çok normal ŕahimin büyümeye başlıyor artık dedi şimdide acaba ondan mı diyorum 3 günüm kaldı bugünde geçti😍
3melekannesi Niluferrmeric7 canım buraya nasıl resim atarım biliyomusun sen ben bugün test yaptım akşam tek çizgi die kaldırıp dolaba koymuştum eve şimdi geldim bi bakıyım dedim çöpe atmak için aldım bi çizgi daha var yanında yoksa ben mi yanlış görüyorum😥
3melekannesi resimag.com/p1/964410bc9b9.jpeg kızlar bi bakar mısınız bn mi yanlış görüyorum foto da yine az bile çıkmış🤔
Tugce1803 3melekannesi canım hızlı resim yaz Google a sonra resmi yükle yükledikten sonra forum diye yazıyor onu kopyala gel buraya yapıştır
3melekannesi Dün de yaptım ben beklemyle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü dün 3 gibi yaptım akşam aldım baktım hala tek çizgiydi ve attım hala banyoda çöpte hatta ama bunu bu akşam yaptım var mıdır sence🤦♀️
Duuyguum 3melekannesi görünüyor gerçekten okuduğumda şaşırdım dün çıkmayıp bugün çıkmasına hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı olur canım 💖
3melekannesi Duuyguum inşallah🤲🏻 2 gün sonra yeniliycem testi beta yeni idrara geçmeye başladı galiba 🤗
3melekannesi Duuyguum günümde veriyim diyorum onu varsa iyice yükselsin test yaparıö sonrada kan veririm
3melekannesi Duuyguum yok canım geçen sene bebeğimi karnımdayken kaybettim 7 aylıkken ara verdim biraz sezaryen olduğum için şimdi istiyorum nasip olursa🤲🏻