3melekannesi tubisAslan dün gece annemi gördüm rüyamda bana gözünaydın hamilesin diyo yok öyle bişey hamile değilim diyorum biliyorum ben hamilesin diyo inşallah ❣
tubisAslan 3melekannesi yaa bak rüyana da girmiş hayırlısıyla inşaAllah Rabbim bu ay bize de nasip edecek o duyguyu yaşamayı 🙏🏼 Duâ etmeye devam Rabbim tez zamanda nasip etsin 🤲🏼
ecemmp- 3melekannesi inşallah canım benimde adetime 10 gün kala varken 2-3 gün pembemsi kırmızı leke geldi ama çok az ve akintim da çoktu suna akintim da az leke de gelmiyor ama inşallah hamileyimdir
3melekannesi ecemmp- bebek yerleşirken rahimdeki damarları zedeleyebiliyomuş o lekelenmeler ondan oluyormuş youtube da izlemiştim sende hamilesin bence😍
ecemmp- 3melekannesi yaa inşallah canım ama agrım yok ve akintim azaldı ama inşallah dediğin gibi olur allah hepimize anne olmayı nasip etsin 🤲❤
3melekannesi ecemmp- benim 2 hamileliğimdede hiç ağrım olmadı hiç bi belirti yoktu ama geçen yılki hamileliğimde çok ağrım oldu
Esrayusuf tubisAslan evet bugün adet günüm sabah test yaptım birşey Yok dün şiddetli kasık ağrım bel ağrım oldu bugünde şimdi başladı ama normal ağrıyor bakalım hiç belirtim Yok ama
tubisAslan Esrayusuf Hadi bakalım hayırlısı olsun 🤲🏼 Merak ettim de Bi soriim dedim Hadi inşaAllah dualarımız artık kabul olur. Bu bekleyiş tez zamanda son bulur 🙏🏼
Gzrilknur 26 mayıs adet tarihim 🙋♀️🌺 tam da bilmiyorum aslında sürekli değişiyor🤦♀️ 9 mayısta çatlatma iğnesi vurdum. Yarın tam 14.gün. Çatlatmanın etkisi ne zaman geçiyor bilmiyorum ama sabah test yaptım silik çıktı. Yarın kan testi vereceğim 🙏💃
3melekannesi Gzrilknur dün gördüm burada dr. Çatlatmanın 16. Günü test yap demiş yarın ver 2 gün sonra bir daha verirsin gebelik değil mi belli olur zaten❣
ecemmp- 3melekannesi insallah bende öyleyimdir 4 yıldır çocuk istiyoruz inşallah bugüne kısmet olmuştur 🤲
Sevvaldal 3melekannesi ben de çok zorluk çektim. İlk gebeliğim dış gebelikti günlerce hastanede yatıp ölümden döndüm. Sonra da çok zor hamile kaldım. Yumurta rezervim çok düşmüş. Onun için her gün dua ediyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı, sıhhatli bir şekilde nasip etsin inşallah🙏🙏🙏
Askkokuluyavrum 3melekannesi canim öncelikle bebeğine rahmet sana sağlık diliyorum Rabbim geride gelecek olan kardeşlerine hayırlı uzun ömürler versin 🙏🙏 insAllah Rabbim kucağını doldurur bu güzel ve mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine insaallah 🙏🙏
3melekannesi Askkokuluyavrum allah razı olsun inşallah ❣11 ay ara verdim dikişlerim iyileşsin diye ama o 11 ay nasıl geçti birde bana sorun her bebek ve hamile gördüğümde ağlayarak geçti şimdide haziranda bebeğimin yılı dolucak napıcam bilmiyorum ben o gün inşallah hamile olduğumu öğrenirimde teselli eder beni😭😭
3melekannesi Askkokuluyavrum bebeği inceleyelim dediler ama kıyamadım ben plasentasını incelediler hiç bi sıkıntı çıkmadı ömrü yokmuş yavrumun 😑en hayırlı evladım diye anarım hep beni almadan cennete gitmek istemicek ❣
Esrayusuf Fatmisko ama yumurtlamam 8 mayıs bugün 14. Gün adet olmam gereken gün dün şiddetli kasık ağrım oldu 5 saat falan geçti sonra bugünde Yen'i başladı ağrı ama dünkü kadar sancılı değil test yaptım negatif :( sence ne zaman test yapayım sen ne zaman yapmıştın