Deletedmom00710 Kızlar şuan 6 haftalık hamileyim geçen hafta ultrason için hastaneye gittim kese görünüyordu ama bebek görünmüyordu benim çok canım sıkıldı ama normal olduğunu öğrendim siz bebeği ne zaman kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Fatmanurozgr Deletedmom00710 kişiden kişiye değişiyo ben 5 haftalk keseyi gördüm 6.haftmada kalp atısını duymuştum ama kimileri gec duyuyo gec göryo endişelenme 😊
Pirinctanesi Deletedmom00710 7. Haftada büyük ihtmalle duyarsın. Sabırlı ol. Ben özellikle bu sıkıntıya girmemek için doktora gitmek için 7. Haftayı beklemiştim. 7. Haftanın sonuna doğru gitmiştim. Öbür türlü kese görülüyor kalp atışı yok strese giriyorsunuz. Dua et içini ferah tut. Hayırlısı olsun hakkınızda
Deryakaya16 Deletedmom00710 7+2 bebek ve kalp atışını gördük daha erken canım Bırde alttan bakarak gordu
Busimss Deletedmom00710 kuzum hiç canını sıkma bizde 6+2 de duymuştuk minnosumuzun kalp atışını 8.haftaya kadar duyulmamasına bile normal diyorlar hiç üzülüpte bebeğini de üzme Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın insallah
derinmilatuncay Kese görünür keseden sonra kalp atışı ortalama 7. Ve 9. Hafta arasında kesin olarak belli olur.kesenin görünmesi kalp atışı olacağı anlamına gelmiyor.kese boşta olabilir.o yüzden siz biraz daha bekleyin muhtemelen 2 hafta içerisinde netler.ben 8.haftada kalp atışını duydum.
Deletedmom00710 Pirinctanesi amin Allah razı olsun 🙏🙏 haftaya gidicem bu arada hastane doktor araştırıyorum sürekli aynı doktora gitmek için ama bi türlü bulamadım malesefff
Gizemabc Merhabalar ben 6hafta+2 günlük hamileyim. Tecrübeli anne adayları bilir şuan 7.haftada mı oluyorum? Bu cumartesi kontrole gideceğim ben de henüz bebeğimi görmedim. Görmeyi umuyorum.
Deletedmom00710 Gizemabc hadi hayırlısı bakalım inşallah görürsün bende haftaya gidicem sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🙏🙏
Pirinctanesi Deletedmom00710 istanbul 🙈 ist olsa yardımcı olurdum cnm ama izmirde hiç dr bilmem 🤷🏻♀️
Busimss Deletedmom00710 ben Buca da Dr. Tahir Özgüder e gidiyorum canım özel muayenesi var ama özel Çınarlı hastanesinin ortağı kendisi alanında da gayet iyidir. Hastanede de görev yapıyor özel muayenesinde de doğumlar da Çınarlı da oluyor bi araştır istersen. Ayrıca Çınarlı çok güzel bir hastanedir.
Deletedmom00710 Pirinctanesi bende İzmirli değilim 4 5 yıl oldu buradayım hala çok iyi bilmiyorum buraları 😞
Deletedmom00710 Deryakaya16 alttan muaneyi ben istemedim ama haftaya gittiğimde ultrasonda görünmezse ki inşallah görünür alttan muaneyi kabul edicem mecbur 😞😞
Deletedmom00710 Busimss canımsın Allah razı olsun ne biliym doktorun bişey dememesi beni üzdü sadece açıklama yapmadı benimde bilgim Yok ilk hamileliğim ama sonradan herkes dedi normal daha çok küçük 🙏 bana dua eder misiniz haftaya tekrar gidicem 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Deletedmom00710 Busimss arkadaşım çınarlıda Doğum yaptı çok pişman gitme sakın diyor ama sebebini bilmiyorum 🤔😞
Busimss Deletedmom00710 benim Ablam da Çınarlı da doğum yaptı ve çok memnundu bilmiyorum ben bugüne kadar kötü bir yorum hiç duymadım kuzum doktorla ilgili olabilir belki bilemem