Lavinia1924 ailecekizledik kaç haftalıksinz canım benimde dün kontrol vsrdi 35 te 2600 dü doktor bu hafta 2800 olması lazım dedi ve benim bebis 1haftadır hiç kilo almamış 😟şuan 36+3uz
ailecekizledik Lavinia1924 37+2 canım benim de hep 1 hafta geri diyor doktorum, ne yaptıysam olmadı çok güzel besleniyorum ama almayınca almıyor demek ki
Eminel Lavinia1924 aynı durumdayız 35 te 2600 36 da 2650 50 gram almış sadece, ama sağlığı iyi ya gerisini dert etme dedi doktor
Misskaynak Nata97 oh tüm belirtiler var be güzelll maşallah 😅 bende 38im sadece kasılmalar çok fazla var
didemsenol Nata97 ben 36+5 haftalığım ama akıntım var ve vajinamda da batma var. Onun dışında sancı vs yok 😬 yarın dr kontrolüm var, bu akıntılar normal mi diye soracaktım😂
AlininAysesii 37+0, kasılmalardan yürüyemez hale geldim, gece bacak ağrıları da cabası... Artık doğursaydık bi hayırlısıyla 😞
Hacer14 AlininAysesii Aaa bizim hafta ve gün aynı ☺️ Çoook zorlanıyorum bende yürüyüş yaparken, sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏽
Lavinia1924 Eminel oylr canım çok sukur başka sıkıntı yok işte bizim bide suda azalma olmaya başlamış yeterli suanlik ama doktor azalmaya başladığını dikkat etmem gerektiğini söyledi
Gmrmaltu Hacer14 bu belirtiler bende de var cnm. Simdilik tututyorum cok sukur doktorum sorun olmaz dedi.