Hacer14 Selam kızlar ne durumdasınız ? Biz bugün 37 haftalık olduk 🐣 Ara ara sancım oluyor ama ağrım çok fazla, halsizim, nefesim yetmiyor sanki boğulacak gibi oluyorum ve çok sıcak basıyor 😣 Benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı ? Ve bu haftalarda oruç tutanlar var mı ?
Harunfatma Hacer14 ayni durumdayim bendee 🙄 oruç tutamiyorum 20 gün kaldi son günler diye tehlikeye atmak istemiyorum Allah affetsinde 😂
Yasemincifci Hacer14 oruc tutmuyorum 36+5 im nefes darlığı çekyrm kendimi cok yorgun hissedyrm gece uyuyamıyrm gündüz uyanamıyrm göbeğim bünyeme ağır geliyor😂😂😂
Ezgisu Hacer14 benide Ateş basıyor canım kendimi duşa atıyorum . Oruç tutamıyorum . Yemek yemeyince midem bulanıyor . 33+1. Allah yardımcın olsun
ailecekizledik Hacer14 3 cm açılmam var yumuşamam var 2 gündür hastaneye git gel heran doğurabilirmişim gibi hissediyorum 🤷♀️😂 doktorumda aynı düşünce de 38 olsak iyi olurdu bebişim biraz minyon olacak sanırım 2.750 kilomuz👶😋
Hacer14 Harunfatma Bende 2 gün denedim ama çok bitkin olduğum için tutmuyorum, aynen vallah Allah affetsin inşallah
2prenses_masal-oyku 35+3 deyim bunların hepsi bende de var oruç tutmadım ilk gün denedim ama sonra baktım çocuk hareketleri azalıyor bıraktım hemen zaten farz değil çocuğada kıymanın bi anlamı yok diye düşünüyorum
Hacer14 2prenses_masal-oyku Evet çocuğun hareketlerinin azaldığını bende çok fark ettim, biraz da korktum açıkcası.. Allah kolaylığını verir, tut felan diyen çok oldu, insan da ister istemez tutmayınca vicdan yapıyor 😟
2prenses_masal-oyku Hacer14 bende isterdim tutmayı ama allah o izni vermiş bizlere eğer bebeğin için korkarak oruç tutuyorsan o oruç açılana kadar harammış yani araştırdığıma göre böyle kimseyi dinleme bence o çocuğun canını kimse vermedi takma milleti 😊
Nata97 38hafta 🍉 olduk 😍son 14. Karnim asagida, gun icinde kasilmalarim var. gece sanci esliyinde devam ediyor. Vajinada batma/baski ve karnimin alt kisminda agirlik var . Akintimda artti beklemedeyizz zamaninda gelir umarim hayirlisiylaa 😘
Hacer14 Nata97 Maşallah 😍 benim sancım çok yok ama ağrılarım çok fazla. Rabbim hayırlısıyla kucağınına almayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰
Misskaynak Nata97 oh tüm belirtiler var be güzelll maşallah 😅 bende 38im sadece kasılmalar çok fazla var
didemsenol Nata97 ben 36+5 haftalığım ama akıntım var ve vajinamda da batma var. Onun dışında sancı vs yok 😬 yarın dr kontrolüm var, bu akıntılar normal mi diye soracaktım😂
Hacer14 ailecekizledik Artık bende iyice sabırsızlanıyorum gelsin artııııkkkk 😂 bu son haftalar zor olur derlerdi de inanmazdım, günler geçmek bilmiyor 😂 maceranın sonuna çok çok yaklaşmışsın, sağlıkla gelsin miniğin inşallah. Rabbim kolaylık versin 🤗
Lavinia1924 ailecekizledik kaç haftalıksinz canım benimde dün kontrol vsrdi 35 te 2600 dü doktor bu hafta 2800 olması lazım dedi ve benim bebis 1haftadır hiç kilo almamış 😟şuan 36+3uz
nurcakir58 Hacer14 tutmuyorum 36dayim kabızlık gaz Hacer14 kabızlık gaz sorunu olmasinormslmis çok da uyuyorum normalde uyumam
Hacer14 nurcakir58 Evet kabızlık ve gaz sıkıntısı bende de oluyor malesef 🤕 hamilelikten önce de vardı şimdi tam oldu 🤦🏻♀️
nurcakir58 Hacer14 yoldu bende bu ay başladı çok kötü tuvalete çıkamayınca bebekde baskı yapıyı çok tuvaletinde geliyo hiç bişey fayda etmiyo doktor dedi normal bu ayda
Lavinia1924 Hacer14 bende 36+3um bende de sicaklama halsizlik oluyo bide mide yanması sikayetim çok muhtemelen bidaki hafta ysda sonraki hafta benim doğumum olacak doktor 40 i bulmaz 37 38 de gelir dedi
Lavinia1924 Hacer14 oruç bende tutamıyorum dün kontrol vsrdi doktor kesinlikle oruç tutma dedi suyun yeterli gözüküyor şimdilik ama azalmaya başlamış bol su iç hareketlerini takip et bebeğin dedi bide sağ ayağım da odem oluşmaya başladı orasi agriyo