Asdffghjjk mervekarlidag benim de ikili testim var iki hafta sonra bende yaptırıcam neden yaptırmayalım ki zararlı bişey değil sonuçta bebeğinin saglık durumunu öğrenirsin
17makina Busrakorkmaz slm insallah hayirlisi olur..bizede 12.haftada 2li teste buyuk ihtimal erkek dedi ama görmese soylemezdi heralde demi
Nuranaliayaz1 Bende 12haftalikken kontrole gideceğim özele söylerse de kesin olarak inanmam yanılma payı yüksek cunku
Elisa Babyy1 kalp atışı kaçtı bebişin nabız sayısından belli olur diyorlar o yüzden sormak istedim bizde öğrenemedik daha
Gzmktkl Asdffghjjk Inşallah öğrenirsin. Benim doktorum tahmin de bulunmuştu 13.hafta da 20+5iz bugün net olarak kız olduğunu öğrendim😊😊 Tabi bebekle de alakalı kendini göstermeyenler dönmeyenler de var bizim gibi😀
17makina Zeynepy slm.bizede 2li teste 12.haftada buyuk ihtimal erkek dedi uni.hastanesinde..sizce dogrumudur.gorebiliyolarmi
Mervenin Asdffghjjk arkadaşm 12 de öğrendi ben 13 de başka bşr arkadaşm 20. Haftasında bebekten bebeğe değişiyor bu😄
17makina Mervecimcim allah anali babali buyutsun insallah..bizede buyuk ihtimal dedi o yuzden sordum ihtimal demesi kafami kurcaladi.ama görmesede soylemezdi diom.
Luckyy Bu işin özeli devleti yok nasıl her insan farklıysa doktorlarda öyle ben şehir hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum gayet güzel ilgileniyor açıklıyor eşimle beraber giriyoruz bütün kontrollere bana 13 haftalıkken erkek gibi dedi hatta pipisini gösterdi tabiki yanılma payı var ama hepimiz insanız sonuçta bidahaki kontrolüne kesinleşir dedi ve 17 haftalıkken bidaha gittik ve sonuç erkek inşallah oğlumuz olacak ben 2li ve 3lü taramayıda yaptırdım şükür hepside çok iyi çıktı brnce herkesin yaptırması lazım