Serifeehorasan Ahh bu Mayıs ne değişik bi ay oldu öle herkez bekliyor beşikler,valizler , anneler ve dahası her sabah uyurken arayan akrabalar kimlerde durum ne hadi bakalım şimdiden herkese hayırlı doğumlar olsun inş 🥰💕
hunilimom Serifeehorasan benide her gören ayy daha dogurmadin mi içim de büyüdü çocuk diyor sanki geliyor da ben tutuyorum 🤣🤣 daha 17 gün var
Haticemrahalp Serifeehorasan valla beni de görenler dişleri çıktı çocuğun doğur artık diyorlar son 10 bizimde 😁😁
Tekmile Serifeehorasan bizimde son 10 🤗🤗🤗 bekleyecek miiii, akşam sabah gelecek miiii, daha mı fazla kalacak bakalım 🙄
Serifeehorasan hunilimom aynen canım eşimde diyor ki benim resmimi at arayanlara doğurdum haberin yokmu büyüdü bile de diyo o bile artık bu modda 🤪🤣
hunilimom Serifeehorasan valla ben yoruldum için doğurmak istiyorum eşimde merak ediyomus nasıl bisey diye onun için dogurmami istiyor 😂😂 herkes kendi derdinde millet zaten yarış için dogurmami istiyor bi kıyaslama olucak cunki
Serifeehorasan Tiredmother ahh sümoşumm seni çok iyi tanıdım desem yalan olmaz inş dediğin olır ama sanmıyorum ☺️Belki aynı gün doğururuz kızz
Sevallll Son 10 gün ama tık yok ilk kızlar bir kaç gündür ishal var doğum belirtisi diyorlar bilginiz var mı
Sevallll Serifeehorasan 😊😊 vücut doğuma hazırlık yapıyormuş arkadaşımın kuzeni 1 hafta geçirmiş doktora gidince söylemiş hemen doğuma almış 🙄🙄
Serifeehorasan hunilimom yoruldukta tabii ama en çok merak ediyorum nasıl olucak elleri ayakları şimdi sadece his o zaman canlı canlı görücez inş Allah nasip etsin inş o günleride👏🏻
Sevallll Serifeehorasan söyle bakalım ne digcek bizide bilgilendir sana zahmet canım bende cuma yadaa pazartesi gidicem
hunilimom Serifeehorasan ayy gelsin o günler valla bende merak ediyorum şimdi hissediyorum ayağını poposunu doğunca bol bol ısırırız artık
Serifeehorasan hunilimom ısıramam ama eşimin yiğenlerini hep yanaklarından ısırırdım şimdi sıra bize geldi ama eşim pamukla sarar diye korkuyorum 😁odadan çıkarmayalım bile dediği oluyo