efsanee_ Ariyaarya maşallah ☺️ Bnm ki 34 de 2440 gr.dı. 37 de gitcem kontrole 2900 felan olur diye tahmin ediyorum
Nebahathumeyra Ariyaarya hatırlamıyorum İnan’ın üzerinden 4 yıl geçti 😊 şimdi 2. Hamileyim 34 haftalık ama bunda da her gittiğimde kilosunu söylemiyor doktor bende sürekli sormuyorum
Minedemir15 Ariyaarya bnm ikiye yakın demişti tam söylemedi kilosunu ama bildiğim kadarıyla 35 te 2700 lerde olması gerekiyo
Mavi20 Ariyaarya 31 de gitmedim doktora tam haftasında bulamazsınız 32 de gitmiştim 3100 mü neydi 34 de olabilir
Mimnak Betul46 bnm ki 29 da bu kilo civarındaydı doktor normal dedi cok kafanıza takmayın 2400 dogdu kuzenimin bebegi şimdi 9 aylık 10 kilo oldu sağlıgı olsun yeter ki büyürler
Nora Betul46 Ortalama değerlerin arasında cok takmayın kafaya ve ultrasonda oynama yapıyor unutmayın 😇
Hayal_Demir 31+4te 2100 icin dr biraz onde demisti. Cumartesi gunu 33+4ile kontrol var bakalim biz kac kg olacagiz 😊
edanurrbilen Ben 30.haftamdayım, 1600 doktor bir hafta önden gidiyor suyuda fazla dedi biraz iri dedi çok kafama takıyorum simdi doğuma kadar nasıl olucak diye 😔