[silindi] Duuyguum mümkün değil daha minnacık bişey 😊 hareket ediyor ultrasonda görünür ama annenin hissetmesi çok zor ben 19 20 de hissettim 24 e kadar bile yolu var yani hadi olsa olsa 16 da olsun en erken 😂
[silindi] Duuyguum yok kurtarmıyor maalesef 😂 minnacık şey daha boyu kilosu düzgün yok yavrum nasıl tekme atacak ki anne hissetsin 😂
Duuyguum Tamam satış yokta orta da postumda da anlaşıldığı gibi acaba bilgilendirmenizde güncel bilgilerde yanlışlık mı var biz mi anlamadık
bebiiimamm Duuyguum 9 haftaya 3.ay demiş 3.ay 12.haftadan itibaren başlıyor. Bazı bilgiler yanlış sanırım
tomurcukannesi Duuyguum canm 14-15 gibi hafif karıncalanma tarzı hissediyosun bişeler kayıyo gibi. Ama tekme yada tam böyle ay hareket etti diye hissetmen en erken 17. Haftada oluyo.
Duuyguum nursen123 tekme falan değildirde kayma gibi mi hissettin yada pıt pıt mı maşallah diyeyim de 🥰
[silindi] Duuyguum bide büyüsün oynasın annesi o zaman gör 😘❤️ dolabı aldık da daha kuramadık ya o kadar acele ettim orda duruyo öyle 😂