Tiredmother Eternal canım Mecidiyeköy tarafında eczacılar odası var. Ben ordan temin etmiştim eczanelere göre daha uygun fiyatla. Mor reçeten elindeyse bi araştır istersen. Bir sene geçti hatırlamıyorum fiyatı vs ama oradan rahatça temin edebilirsin
Eternal Tiredmother fiyatı çok bişey değil zaten eczanelerde olsa 10₺ ama yok. Almanyada üretiliyo orada bile baktırdık orada bu ilaç 300₺ burada 10₺ ve üretimi durmuş zaten ilacın bulunmaması da bu yüzdenmiş.
Eternal [silindi] hepsi vermiş birilerine sonuçta herkese lazım olduğu için bi anda var olup bitiyo maledef 😔
Eternal Neseozkan düşük önleyici malesef 7. Aya kadar düşük riskim devam ediyo serklaj yapılmasına rağmen hep yatıyrm
Neseozkan Eternal bende avcılardayım burdaki eczaneler sorucam inşallah bulucaz Allah yardımcın olsun
Eternal FatmaKaraaslan ayyyy çok devindim instrag kulanıyosanız isim verin ekliyim sizi ordan konuşalım
bebegimibekliyrm Eternal canim benim de şuan rahim içi kanamam var eğer geçerse ve elimde olursa sana yollarım bende Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Eternal Meryu geçen haftayı bırak saniyeler önemli bu ilacı arayan postlarda, anında herkes veriyo herkes bebeğine bişey olmasın diye çabalıyo 😔
bebegimibekliyrm Eternal aminn şu saatte bile ilaç peşine düştük gözüme uyku girmiyor kasıklarım ağrıyor İnan kendimi hiç iyi hissetmiyorum kalbi duracak diye çok korkuyorum Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😢
Cagla22 Eternal cnm onu bulmak çok çok zor bi sor doktoruna onun yerine progestan ampul 50 mg her gün yap oda çok etkili