Eternal Allah rızası için elinde proluton depot olan yok mu? Ödemesi neyse yaparım, serklajlıyım ve bu iğneyi vurulmak zorundayım. İstanbul avrupa yakasında olan olursada adresinizden bile ilacı alabilirim yeterki elimde var deyin 😔
Mucizeannesi2806 Eternal şuan pek çok kişi bende dahil bu iğneyi arıyoruz canım Allah'ım yardımcımız olsun inşallah hipodrom Lara soruyoruz buz şuan esinizde bı arasın inşallah hepimiz de ulaşırız tez vakitte 🤲🤲
[silindi] Eternal geçmiş olsun inş tez zamanda bulursunuz ama arama kısmından bakın isterseniz sanki ben gecen gunu görmuştum burda paylaşmışlardı elinde var diye
Eternal [silindi] hepsi vermiş birilerine sonuçta herkese lazım olduğu için bi anda var olup bitiyo maledef 😔
Qsahin ArkDadlR merhaba İlaç ı hurtdısından 4 ampul getirttim merhaba suaiçin durumu acil olan arkadaşlara yardımcı olabilirim nı
bebegimibekliyrm Qsahin bana yollayabilir misiniz lütfen çok ihtiyacım var düşük tehlikesi yüzünden hastaneye yattım
Mhnds2357 Qsahin yurtdışından nasıl getirttiniz öğrenebilir miyim almanyadan akrabalarım temin edemediler malesef 😣
Eternal Meryu geçen haftayı bırak saniyeler önemli bu ilacı arayan postlarda, anında herkes veriyo herkes bebeğine bişey olmasın diye çabalıyo 😔
Eternal Oges sizden haber bekliyorum hala bi umutla 😔 ilaca bakabildiniz mi? Elimde 1 tane olması lazım demiştiniz ????
Eternal Neseozkan düşük önleyici malesef 7. Aya kadar düşük riskim devam ediyo serklaj yapılmasına rağmen hep yatıyrm
FatmaKaraaslan Eternal Merhabalar , çok geçmiş olsun elimde bir adet var nasıl ulaştırabilirim size ?
bebegimibekliyrm FatmaKaraaslan 05375988207 numaram buradan msj atabilir misiniz acaba benimde kanamam var 3.gebeliğim diğerleri düşük ve bu iğneden bulamıyorum günlerdir
Eternal FatmaKaraaslan ayyyy çok devindim instrag kulanıyosanız isim verin ekliyim sizi ordan konuşalım
Mhnds2357 Eternal Rabbim şifa versin bizi böyle bi ilacı arayıp bulamayacak durumda bırakanları da ıslah etsin ..